Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradsz vagy kilépsz?
Figyelt kérdés
Mit csinálsz akkor ha azt láttod hogy a több mint 1 éves kapcsolatodból nem lesz házasság végül...?Maradsz és vársz mégis talán... vagy kilépsz? Nem 20 évesekről beszélünk...2014. márc. 15. 16:41
1/10 anonim válasza:
Honnan tudod előre hogy nem lesz házasság?
2/10 anonim válasza:
Huszonéves vagyok de eleve csak ilyen szándékkal jönnék valakivel össze, szóval az ilyen szándékot jobb az elején tisztázni. Aki meg ettől megijed vagy irritálja a gondolat, azt jobb már az elején kiszűrni, mert komolytalan ember.
23/F
4/10 Költőnő? válasza:
fontos a házasság, de könyörgöm, mégiscsak egy papír vhol...
5/10 anonim válasza:
Nem feltétlen komolytalan az az ember, aki az elején nem azt mondja hogy hozzád megy. Minden vélemény változik az idők során, attól függ milyen a kapcsolat.
7/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudom? Soha nem beszél a jövőről,nincsenek közös tervek vagy célok, a szülőket nem ismerem,a szüleimet nem akarta megismerni...lány vagyok.
2014. márc. 15. 16:46
9/10 Költőnő? válasza:
azért a kérdés nem egészen erre vonatkozott...
ez nem h házasságot nem, de túl sok semmit se nem vetít előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!