Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha találsz valami gyanúsat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha találsz valami gyanúsat kitálalsz vagy csendben maradsz?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy kérdést, aminek az volt a témája, hogy a párok kutakodnak-e a másik e-mail-jei között, facebookjában, telójában.

Több olyan válasz is érkezett, hogy: "csak egyszer néztem bele és akkor találtam is olyat amit nem kellett volna, úgyhogy többet nem néztem meg semmit"

Az én kérdésem pedig: wtf??? Ez most mégis milyen hozzáállás? Vagy velem van a gond, hogy nem értem? Ha én valami gyanúsat találnék akkor egyből számon kérném, nem maradnék csendben meghunyászkodva. Vagy mégis az előbbi lenne a normális?

Köszi a válaszokat.

2012. máj. 10. 17:02
 1/6 A kérdező kommentje:
A számon kérném után kimaradt, hogy "vagy adott esetben ki is dobnám".
2012. máj. 10. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

A gyanúsnál szerintem hülyeség lépni.

A gyanús csak gyanús, ott nincs konkrétum, sem bizonyíték. A gyanús résznél kell őrülten figyelni, hogy később szerezhess bizonyítékot. Ha a gyanús résznél kéred számon a pasid, konkrétan még segítesz is neki, mert ő leb.szhat téged, hogy mit kutakodsz utána, joggal, és legalább észbe kap, hogy jobban vigyázzon, így ha együtt is maradtok, később már ne is számíts bizonyítékra, mert mindent el fog tüntetni, a gyanús dolgokat is.

Nálam ez mindig bejött. :D Amúgy legtöbbször a gyanús dolgoknak nincs is jelentőségük, csak mi látunk bele többet annál, ami.

2012. máj. 10. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, akkor mondjuk találok egy smst egy furanevűtől, hogy "jó volt a tegnap este..." :D ilyenkor mivan?
2012. máj. 10. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez is csak gyanús. Übergyanús, de nem konkrét bizonyíték, hogy dugtak. Kiderítem, hogy ki a nő, honnan ismerheti - neten ez elég könnyű fa.szbuk és társaik jóvoltából, még a saját fiókodból is.

Szóval kideríteném ki a nő, a szóban forgó dátumnál a pasim mit csinálhatott akkor, hol lehetett, és ha nem találok semmi konkrétumot, akkor csak figyelek. De ha most rárontasz, akkor nem lesz bizonyítékod, hogy megcsalt, és simán lerázhat azzal, hogy csak munkahelyi vacsin dumáltak és társasoztak és jajj te mindent olyan szigorúan nézel és amúgy is dögölj meg, hogy beleolvastál.

És ettől függetlenül lehet, hogy tényleg csak munkahelyi buli volt... de figyelnék mint állat.

2012. máj. 10. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy, ha te könnyen le tudnál mondani róla, magyarázatok nélkül kidobhatod a búsba. De engem érdekelne, hogy mi történt?
2012. máj. 10. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A te példádnál (jó volt este sms) én azt csinálnám, hogy valami kerülővel teljesen jelentéktelenül rátérek az előző estére, és meghallgatom, mit mond. Úgy terelem a beszélgetést, hogy ne legyen gyanús, és megpróbálom kideríteni, ki az sms gazdája. Ha semmi utalás sincs új emberre, akkor gáz van. Innentől a páromat ismerve döntöm el, hogy mit teszek. Ha gerincesebb fajta, akkor vehemensen kitálalok, zavarba hozom, elvégre tudom, hogy hazudott. Ha az a típus, aki az utolsó percig tagad, akkor hallgatok és folyamatos radarozást végzek. Minden mozdulatát követem, gyakrabban teszek fel ártatlannak tűnő kérdést a másnapi programjáról, és ha van időm arra tévedek "véletlen". Mindig elengedek egy lopott pillantást, mit csinál a gép előtt, odafigyelek, kivel telefonál, kivonul e telefonálni stb. Ha van ilyen, gyorsan ki fog derülni, mivel ugyebár a hazug ember lassabb a sánta kutyánál, én meg nem is vagyok hülye...
2012. máj. 10. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!