Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem dobja ki a nőt a beteges féltékenysége ellenére?
Van egy 'barátom', akivel tényleg régen sokat beszéltünk, meg jóban voltunk, csak amióta összejött ezzel a nővel, azóta hanyagol, csak ritkán keres, nem mer keresni, mert rettentően féltékeny a nője.
De betegesen, ez nálam már rég tűrhetetlen volna, kivágtam volna a francba.
És ezt már 6 éve türi.
Múltkor is összefutottunk, aztán mesélte, hogy ezt már nem bírja, mert ebbe már belefáradt, ő boldog akar lenni, azt szeretné, ha olyan lányt találna, aki megbízik benne, nem korlátozza, stb., mert ugye ennyi idő alatt nem csalta meg a nőjét, mégis mindig ezt kell hallgatnia a nőjétöl.
Minden ruháját átvizsgálja mindig, hogy hajszál, parfüm, zsebek, meg a telefont ellenőrzi, autót belülről, na meg volt szerencsém találkozni velük, és úgy nézett rám, mint egy véres rongyra, teljesen kiakasztott.
Azt persze mondanom sem kell, hogy rám is féltékeny, pedig nem kéne, mert én már 12 éve ismerem a srácot, aztán nehogy már azért ne beszéljek vele időnkénr, mert ez a nőnek nem tetszik.
Mindig panaszkodik nekem a srác a kapcsolatáról, de mégsem lép sosem.
Ez akkor mégsem olyan rossz neki?
Vagy vajon miért nem lép ki, mikor nincs semmi anyagi kötelezettségük egymás felé, nem hàzasok, meg semmi, csak élnek egymás mellett.
Meg mondta, hogy nem is szereti már.
Szeretnék neki tanácsokkal segíteni, mit tehetnék?
Az a nő már nagyon tönkretette őt lelkileg.
27/N
Nekem egyik nagyon jó haverom volt ilyen helyzetben nemrég. Igaz őket a közös albérlet meg anyagiak össze kényszerítették.
Nagyon nem tudsz semmit csinálni a dolognak.
Ezt neki kell megoldania. Nem pedig panaszkodni, mert azt a legkönyebb. Itt bizony cselekedni kell, nem sírni mint egy kislány. Ne legyél a "szemeteskukája".
Egyébként is amit művel, az nem férfihoz való viselkedés.
Akárhogy szeretnéd, Te nem fogsz tudni helyette szakítani a leányzóval, nemde?
A csajszikámról meg annyit, hogy sztem dilis és elég gyerekes, ez 100%. A hátam közepére nem kellene. Abból amit leírtál róla elég buta lehet. Menekülni kell az ilyentől mindenképp, mert ez csak rosszabb lesz.
Haveromnak is kellett pár hónap mire észre tért és felfogta, hogy cselekedni kéne már nem nyavalyogni és talált is egy albérletet azóta sokkal nyugisabb az élete.
Úgyhogy nyugodtam mondd ezt meg a srácnak legközelebb. És ha ez továbbra is húzódik akkor sem kell csinálnod semmit mert magának köszönheti.
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!