Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy pasi nem fekszik le egy csajjal, annak ellenére hogy az tálcán kínálja magát?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem a barátnőmről, de nagyon elgondolkodtatott a története és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2 évig járt a barátjával, mindketten huszonévesek. Aztán volt köztük egy szakítás, de úgy váltak el hogy még mindketten szerették egymást. Mindkettőjüknek lett valakijük, de a barátnőm még nem volt túl az exén, így nem is feküdt le azzal a pasival csak ismerkedtek, bár a pasi nagyon akarta őt. Közben alkalmanként írt neki az exbarátja, hiányoztak egymásnak, de a srác nem akart békülni mert félt hogy nem javulna és megint szétmennének.

Eközben az exre nagyon nyomult egy csaj, csókolózott is vele és 2x ott aludt nála az ex, de állítólag nem volt semmi. Ez a szakítás utáni gyászoló-iváson történt, nagyon ittas volt és fel se állt neki. A második ott alvásnál pedig szimplán nem kívánta a csajt, mert ugye a barátnőmmel akart volna lenni igazából. Na szóval a lényeg hogy végül annyira hiányoztak egymásnak hogy mégis kibékültek és azóta is együtt vannak. Én mondjuk elég szkeptikusan állok a dologhoz, de barátnőm azt mondja hogy a barátja őszintén mondta hogy nem feküdt le a csajjal.

A kérdésem az lenne hogy ilyen tényleg van hogy a pasi nem fekszik le egy másik csajjal, ha az teljesen rá is mászik, mert a volt barátnőjét szereti még?

2014. febr. 23. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem értelek, egy férfi nem arra van programozva, hogy MINDEN nöt megd-g, ha van rá lehetösége, az értelmesebbjének az esze azért tudja kontrollálni.
2014. febr. 23. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
mért ne lehetne ilyen
2014. febr. 23. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen. De ahhoz nagyon kell szeretnie valakit, legyűrnie az ösztöneit és nagy önkontrollal kell rendelkeznie. :)
2014. febr. 23. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Akármennyire is hihetetlen, létezik.

Amikor volt barátnőmmel szakítottam, rá 2 napra olyan szinten rámmászott egy csaj, hogy szinte már könyörgött, hogy legalább d*gjam meg. Nem tettem. Egyrészt nem is jön be, ha valaki ennyire r*bancosan közelít, másrészt meg nem is esett volna jól úgy, hogy még egyáltalán nem léptem túl a szakításon.

2014. febr. 23. 17:14
 5/11 anonim válasza:
A mai férfiak 80%a patkány ha igazat mondott a barátja akkor a barátnődnek nagyon nagy szerencséje van :)
2014. febr. 23. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Én kb egy hete azért nem tettem meg, mert nem tudtam volna elképzelni mást a szexen kívül a csajjal...és akkor már ne legyen az sem, ne játszadozzunk...pedig elég szép lány volt:D
2014. febr. 23. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Persze, betéve tudod a barátnőd magánéletét :D
2014. febr. 23. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Bár sok férfit egy bizonyos testrésze irányít,mégis van ilyen,létezik.Hiszen a pasik is érző lények,és ha valakibe szerelmesek,akkor ők is képesek felülemelkedni az ösztöneiken.Nem mondom,hogy sokan,de van rá példa.
2014. febr. 23. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Létezik, igen.
2014. febr. 23. 17:26
 10/11 jdfGabrella ***** válasza:
Sok van.
2014. febr. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!