Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasidnak teltebben tetszenél de magadnak nem, akkor ennek ellenére változtatnál magadon?

Figyelt kérdés

170 centi/60 kiló vagyok, de vékonycsontú.

Vagyis a zsír a combomra, fenekemre és a cicimre megy, de így nem tetszek magamnak. Ugyanis rücskös narancsbőrős, nem feszes a bőröm. A pasimnak viszont ez tetszik, hogy van rajtam fognivaló bébiháj.

Ha viszont edzek, a mellem, hátsóm leapad, viszont mindenem nagyon hamar izmos lesz és feszes, ami nekem tetszik.

Mit csináljak? Így teltebben nem szeretek tükörbe nézni, de ha edzek, le fogok dobni 5-6 kilót, ez tuti.

mit csinálnál a helyemben?

2014. febr. 23. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább edzenék és leadnám, mert szerintem fontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben, mint hogy más miatt kényszerből elviseljem magamat. Ha szeret, akkor szeretni fog feszesen is!
2014. febr. 23. 23:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A legelső ember, akinek meg kell hogy felelj, az te magad vagy :)
2014. febr. 23. 23:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret, akkor olyanformában is tetszeni fogsz neki, amiben Te is jól érzed magad. Én sose tenném komoly mértékben függővé a kinézetem senkitől. Egy kapcsolatban ez úgyis hosszú távon csak konfliktusokhoz vezet.
2014. febr. 23. 23:49
 4/16 A kérdező kommentje:
csak mindig mondja hogy így vagyok jó, hogy van cicim meg fenekem :/
2014. febr. 23. 23:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért úgy is lesz feneked meg cicid! Nem fognak eltűnni és szerintem tök szuper egy feszes fenék!
2014. febr. 23. 23:53
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem. A férjem mindig is a teltebb, sőt, kifejezetten löttyedt nőket preferálta elmondása szerint, ennek ellenére az egyetlen exe is, és én is kifejezetten vékonyak vagyunk, illetve én egyre feszesebb és izmosabb is, mert rendszeresen edzek. Párom pedig támogat, mert tudja, hogy így érzem jól magam, ráadásul az egészségem is fontos neki, így sosem biztatna lustaságra...

Mennyivel lesz jobb neki, ha megmarad a hőn imádott hájad, te meg rosszkedvű vagy?

2014. febr. 23. 23:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy régebben nekem is megjegyezte finoman a férjem, hogy nem gond ám, ha hízok picit...Megköszöntem, és továbbra is vigyáztam az alakomra, ennyi :)
2014. febr. 23. 23:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Új pasit akarsz magadnak fogni?
2014. febr. 24. 00:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Pedig jó helyre mennek:)) Mondjuk nem tudom mennyire vészes a helyzet, ha az, akkor nyugodtan edz. De szerintem is magadnak felelj meg.
2014. febr. 24. 00:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyet értek a pasiddal, de szeretni fog akkor is ha edzel. Eljársz edzeni otthonról? Mert akkor lehet, hogy attól fél, hogy találkozol egy izomagyúval, és lelépsz vele. Először is nyugtasd meg, és döntsél.
2014. febr. 24. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!