Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasidnak teltebben tetszenél de magadnak nem, akkor ennek ellenére változtatnál magadon?
170 centi/60 kiló vagyok, de vékonycsontú.
Vagyis a zsír a combomra, fenekemre és a cicimre megy, de így nem tetszek magamnak. Ugyanis rücskös narancsbőrős, nem feszes a bőröm. A pasimnak viszont ez tetszik, hogy van rajtam fognivaló bébiháj.
Ha viszont edzek, a mellem, hátsóm leapad, viszont mindenem nagyon hamar izmos lesz és feszes, ami nekem tetszik.
Mit csináljak? Így teltebben nem szeretek tükörbe nézni, de ha edzek, le fogok dobni 5-6 kilót, ez tuti.
mit csinálnál a helyemben?
Nem. A férjem mindig is a teltebb, sőt, kifejezetten löttyedt nőket preferálta elmondása szerint, ennek ellenére az egyetlen exe is, és én is kifejezetten vékonyak vagyunk, illetve én egyre feszesebb és izmosabb is, mert rendszeresen edzek. Párom pedig támogat, mert tudja, hogy így érzem jól magam, ráadásul az egészségem is fontos neki, így sosem biztatna lustaságra...
Mennyivel lesz jobb neki, ha megmarad a hőn imádott hájad, te meg rosszkedvű vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!