Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod hatására változtatnál a külsődön?
Figyelt kérdés
Pl, frizura, hajszín, testékszer, ilyesmik...2012. aug. 8. 19:57
1/9 Lilith1994 válasza:
ki vettem a pircingeket. Hajszínt...hát folyton váltogatok szinte...kb fél évente.
2/9 anonim válasza:
én magamtól is változtatok a hajam színén, rövidségén állandóan. Testékszer szóba sem jöhet. És semmi olyasmi, amit magamtól nem változtatnék.
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy amit javasol, azt változtatod.
2012. aug. 8. 20:04
5/9 anonim válasza:
elgondolkodom rajta, ha tetszik az ötlet, akkor igen, változtatok
6/9 anonim válasza:
Ha szeretem, akkor igen, mert különben otthagyna. 26/F
7/9 anonim válasza:
Mind a ketten változtunk. Ő szinte le sem szál a szoba bringámról és fogyott majdnem 6 kilót, pedig épp hogy csak húsis volt, de az a nagyon minimalista húsis. Én meg híztam 13 kg-t, ugyanis szakács, 2013-ra szerintem meglesz a +20kg
Ő 21/L, Én 22/F
8/9 anonim válasza:
Néha kivasalom a hajam, hogy változatosabb legyen a külsőm. Eddig nem hordtam csipkés harisnyát, de ő szereti, értékeli ezért felveszem. Csak annyiban változtam, hogy nőisebb lettem, az meg nem árt.
Tetoválás érdekel egy ideje, és amit kitaláltam, az neki is tetszett :)
9/9 anonim válasza:
Ha magamon változtatni akarnék, és kikérném a véleményét, s tetszene akkor igen! Viszont ha lenne egy őrült ötlete, hogy pl "Kicsim legyen már platinaszőke hajad, és egy tetkód" Naa abba nem mennék bele...Ha szeret, olyannak szeret, amilyen vagyok! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!