Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet tartós a kapcsolat ha úgy az után szeret beléd hogy megváltoztatsz valamit a külsődön?
Mire gondolsz, mmint a külsőn?
Szerintem ez baromság, mert személy szerint a nő egyé-
niségébe szeretek bele, a tulajdonságaiba, aztán édes-
mindegy, hogy épp fekete a haja vagy szőke :)
nem is tudom.csak olvasgatom a kommenteket és meg említik hogy ha be akarsz vágódni xy nál akkor nézz ki jol,meg ilyeneket írnak hogy változtass a külsődön
de lehet hogy így kellett volna feltennem a kérdést hogy:
Mennyire lehet tartós a kapcsolat ha az egyik elutasítja a másikat de az miután változtat a külsején a másik összejön vele?
nyílván nem igy értem hogy figyu ha feketére fested a hajad akkor összejövök veled
Na ezt nem tudom. Így ezen még nem gondolkoztam el.
Soha nem akartam egy nőt sem megváltoztatni, külső-
re. Inkább a belsőre összpontosítok, bár elfogadom
amilyen, de őszintén elmondom, hogy személy szerint
mi az, amit változtatnia kellene (persze csak ha kér-
dezi). De ez nem feltétel, kompromisszumokat kell
kötni, és ennyi.
Vannak dolgok, amiken nem tudnak/akarnak az emberek
változtatni, ha ezek negatív dolgok, akkor már nek
is kezdek a nővel. Reálisan kell végiggondolni min-
dent.
nah ezt így értik:
ha pattanásos büdös és gusztustalan vagy, lehetsz akármennyire jó fej, nem kapsz esélyt hogy ezt megmutasd.
de ha a pattanásos büdös és gusztustalant legyőződ és egy ápolt jól megjelenő srác/lány leszel akkor már az esélyt megkapod arra hogy megmutasd milyen remek az belsőd (vagy nem remek, de itt az első lépésről van szó)
hülyeség hogy nem fontos a külsö, persze hogy az első lépéshez fontos. pl mint a kajánál. lehet hogy ha valami gusztusosan van tálalva hamarabb megeszed (még akkor is ha olyan van benne amit utálsz csak nem tudod) mint a kedvenc ételedet, ami olyan mintha elédhányták volna
Pattanásos? Lehet kezelni.
Büdös? Lehet fürödni (+deo, parfüm, egyebek)
Gusztustalan? Szerintem ezen is lehet változtatni.
Persze, hogy jogos, egy pasi nézzen ki igényesen.
Én se állnék szóba olyan nővel, akinek látom, hogy
a sampont csak a reklámról ismeri. De ez már az ő
szegénységi bizonyítványa, hogy nem képes megmosni.
A külső ilyen szempontból fontos, hisz ez ellen lehet
tenni az embernek saját magának, és az már gáz, ha má-
sok mondják el neki, hogy "fürgyé le!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!