Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasidnak teltebben tetszenél de magadnak nem, akkor ennek ellenére változtatnál magadon?

Figyelt kérdés

170 centi/60 kiló vagyok, de vékonycsontú.

Vagyis a zsír a combomra, fenekemre és a cicimre megy, de így nem tetszek magamnak. Ugyanis rücskös narancsbőrős, nem feszes a bőröm. A pasimnak viszont ez tetszik, hogy van rajtam fognivaló bébiháj.

Ha viszont edzek, a mellem, hátsóm leapad, viszont mindenem nagyon hamar izmos lesz és feszes, ami nekem tetszik.

Mit csináljak? Így teltebben nem szeretek tükörbe nézni, de ha edzek, le fogok dobni 5-6 kilót, ez tuti.

mit csinálnál a helyemben?

2014. febr. 23. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Magamra :)
2014. febr. 24. 00:30
 12/16 A kérdező kommentje:
nem járok el van szobabiciklim, meg súlyok is tesóm révén, szóval nem az a probléma, hogy találkoznék izmos pasikkal egy konditeremben :D
2014. febr. 24. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:

a sport egészséges,a sportos csajok a legszebbek,a magas testzsír és a tunyaság meg egészségtelen pont.

amúgy meg ha kalória plusz mellett edzel,akkor nem fogsz ledobni semmit se,de tud feljönni némi izom így,vagyis forma.

aztán ha már elég izom jött fel,akkor le lehet pucolni a zsírt diétával és a végére maradsz ugyanabban a súlyban mint most,csak feszes,formás kicsit izmos fullos csaj testben.

2014. febr. 24. 01:15
 14/16 anonim ***** válasza:
így a méretek alapján jű vagy pedig .
2014. febr. 24. 01:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Amúgy mennyi idős vagy ? Láttam már 168/75 Nőt és sokkal jobban bejött mint aki soványra vagy izmosra edzette magát.

ÉN is azt mondám mint a pasid hogy jó vagy így ,de ha te nem érzed jol magad így akkor dobj le pár kg.

2014. febr. 24. 01:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Te legalább neki tudsz fogni az edzésnek. Az én barátomnak bejön, hogy husis vagyok de már rémesen kezdek elhízni és az a gond, hogy minden mozgást utálok a szexen kívül, de ott se szeretek pl lovagolni. Szóval én maradok dagadtnak.
2014. febr. 24. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!