Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már tovább! SEGÍTSÉG! Mit tehetnék hogy vége legyen?
Szerelmes voltam egy fiúba nagyon aranyos jóhiszemű embernek ismertem meg.Nagyon jól megvoltunk kb 1 hónapig.Utána jöttek a gondok..de még elviselhető volt.Úgy volt h lefekszünk egymással,de nem találkoztunk 3 hétig mert nem engedték el a szülei.És egyszer azt látom hogy levette az msn kiírást és helyére egy másik lány nevét írta ki.Ráírtam h mi ez mondta h nézzem meg iwiwemet és ott állt egy levél amiben szakított velem. Hát mit ne mondjak a szívem összetört rohantam barátnőmhöz és annyira sírtam hogy össze estem alig bírtam haza menni.Kb 1 hónapja folyton ez megy hogy "mit csináltam rosszul mit kellett volna tennem hoyg ne így legyen".És volt pofája rámírni msn en hogy szőke-e a hajam és hogy van -e már azóta pasim...Most meg azért írt rám h hallotta hogy összejöttem egyik ismerősével és h kiröhögte akivel állítólag összejöttem...
-Lényeg az hogy egyszerűen nem tudom mit csináljak:'( már nem bírok nagyon magam alatt vagyok 1 hónapja folyton sírok és nem hagy békén folyton jön a hülyeségeivel és mindent megtesz h valamivel piszkáljon belém kössön és kicikizzen.
NEM BÍROM TOVÁBB KÉRLEK SEGÍTSETEK :'((de légyszives csak normális válaszokat)
13/l és a pasi 16/f
nem 1 hónapig voltunk együtt csak addig volt jó minden :S
egyébként megvolt a tiltás meg minden :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!