Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te félsz attól hogy elveszíted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te félsz attól hogy elveszíted a párod?

Figyelt kérdés

Nekem a vőlegényem közölte 7 esztendő után hogy ő nem fél attól hogy elveszít.

Én félek mert igazán szeretek, és ezek után úgy érzem őt nem is érdeklem annyira mint amennyire gondolnám/ szeretném.

Nem úgy értette hogy nem félt hogy elveszít, mert pl sosem fog, vagy mert mindent megtesz annak érdekében hogy ne így legyen.

Hanem egyszerűen őt hidegen hagyná hogyha már nem lennék neki.

2014. márc. 14. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Még nem volt senkim, de már most nem akarok belegondolni, hogy mit fogok érezni amikor szakítunk...
2014. márc. 14. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen nagyon,nagyon nehezn jöttünk össze és félek t,hogy mi lesz ,ha nem lesz már velem.
2014. márc. 14. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten igen.
2014. márc. 14. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs párom, így nem félek tōle
2014. márc. 14. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól félek,hogy nem sikerül összejönnöm életem párjával.
2014. márc. 14. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen megtudlak érteni! Ezek az érzések szerintem teljesen normálisak. Amikor én összejöttem a jelenlegi párommal akkor már rövid idő elteltével tudtam hogy ő életem szerelme, hogy egy percet nem bírnék már nélküle. Szóval amint ez tudatosult bennem, elkezdtem rettegni hogy esetleg szakít velem. Amit rosszul tettem, hogy ezt mindig el is mondtam neki és elege lett. Egy párszor azért elmondta hogy ne aggódjak, nem hagy el, és szeret. De amikor a nap 24 órájában ilyen kérdéseket tettem fel neki a magam megnyugtatására, akkor betelt a pohár. Egyik éjjel beszélgettünk facebookon és ott is elkezdtem neki mondani illetve még féltékenykedtem is, és akkor olyanokat mondott hogy eltaszítottam magamtól, neki ebből elege van és hagyjuk egymást. Aztán másnap reggel a státusza fb már nem az volt hogy kapcsolatban. Majd bele haltam és annyira de annyira haragudtam magamra.

Szóval amit tudok mondani hogy ne mutasd ki neki hogy esetleg te rettegsz attól hogy mi lesz ha szétmentek. Látod mi majdnem szakítottunk a hülyeségem miatt.

Azóta rájöttem hogy bíznom kell magamban, benne és bennünk is. Ha rám jön a félsz akkor beszélek vele de figyelek arra hogy ne menjek az agyára. Illetve azóta már babát várunk tehát minden rendben. :) Pedig az én párom is mondta hogy nem fél hogy elveszít. Biztos vagy benne hogy ő ezt így értette? Hogy hidegen hagyja?

2014. márc. 14. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen...és nem..

Attól félek hogy olyan problémával kerülünk szembe, amit nem tudunk megoldani..

De nem nem hagyna hidegen ha elveszteném..sztemnösszetörnék.

Tuti hidegen hagyja? Szerintem ő másképp foga a ela. Kérdést.. A fejem közölte, hogy ne kérdezzek "kora reggel" hülyeségeket

2014. márc. 15. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, tudom, hogy elhagyni nem fog, de nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy éli meg és más a felfogása, nőké és férfiaké is, ezt tartsd észben.
2014. márc. 15. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!