Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoz annyi áldozatot miattam, hogy a későbbi busszal megy haza?
Egy suliba járunk a barátommal. Ma picit hamarabb elengedtek mindkettőnket és gondoltam maradhatnánk a városban,beülhetnénk valahova,úgyis sulin kívül keveset vagyunk együtt nagyon. Azt mondta,hogy ne,mert már csak negyed óra van és 2kor indul a sulibusza(sulibusszal szokott járni,ami mindig pontos időbe indul és gondolom könnyebb ezzel hazamenni,mert havonta fizeti)
Mondtam,hogy nekem is indul,de azért maradhatnánk és más busszal hazamennénk,de semmiképp sem akart, azt mondta,hogy ő a sulibusszal fog menni,nem keres más buszt. Mondtam,hogy oké s otthagytam, eljöttem én is haza. Nem értem, lusta vagy sajnálja a pénzt a másik buszra?Vagy olyan nagy dolog maradni a barátnőért?
18L
Nem értem, miért itt teszed fel ezt a kérdést. Mi nem ismerjük azt az embert, honnan tudjuk akkor?
Kérdezd meg tőle. Ha meg nem, akkor törődj bele, hogy így van.
Nem nagy dolog. Viszont vannak paraszt emberek.
Esetleg lehet volt valami egyéb dolga, ezt sajnos információ hiányában nem tudom kikövetkeztetni.
Én minden esetben elkisértem a csajt ha vevő volt rá. Olyat is akivel csak amolyan barátfélék voltunk.
Még nagyon középsuli elején volt egy csaj. Nekem meg a haveromnak is tetszett, én elkisértem, foglalkoztam vele, tudod, amit a rendes srácok szoktak. Mégis a haverommal, aki szart a fejére azzal jött össze dugni. A srác a csaj fejét tojta le, ő meg az enyémet. Tudjátok, tipikus tini felállás.
Áh azok a régi szánalmas idők. Annyira örülök, hogy vége van már régóta... ;)
akármi lehet..
akár otthoni balhézás ha nem akkor megy haza, bármi
őt kérdezd meg!
pénz az volt nála, tudom.Indult venni ropit...
Nem tudom,hogy neheztel-e nem tettem semmit,viszont ő sem hajlandó elmondani mi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!