Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a barátom így viselkedik velem?
A barátommal sok konfliktusunk van ostoba és gyerekes dolgokkal kapcsolatban, legalábbis nekem ez a véleményem de kérlek mondjátok el, hogy ti mit gondoltok.
1: Barátom mindig kávéval kezdi a reggelt, de pár napja kitalálta hogy próbálja nem reggel rögtön ezzel kezdeni, csak kicsit később.
Ennek ellenére egyik reggel 8 körül kérdezi, hogy megcsinálom-e a kávét(felajánlottam neki) vagy megcsinálja ő. Mondtam, hogy megcsinálom.
Elmostam a tejtartót, elkezdtem mire lejön és kiakadt, hogy miért nem mondtam hogy ő csinálja meg, mit csinálok ennyi ideig, tuti nem a kávét hogy még mindig nincs kész....
2: Tegnap este megkérkezett hozzám, és írt sms-t hogy ittvan. Lementem kinyitni a kaput erre ő:
- "Már 2 utcával korábban írtam hogy ittvagyok, mit csináltál eddig?" -kiakadt, hogy megváratom és már hagytam esőben állni a kapu előtt (le kell érnem az emeletről és kinyitni az ajtót)
Ezek után kiakadtam, hogy miért kéne pontosan ottlennem az ajtóban stb mire kiakadt, hogy mekkora bunkó vagyok...nem értette meg hogy szerintem ez infantilis, gyerekes konfiktuskeresés, mire elviharzott.
Ezek után sírtam anyukámnak aki megnyugtatott, hogy nekem van igazam stb.
Hajnalban jött egy levél, hogy szeretne békülni és az egyetlen szerelme vagyok (bocsánatkérés 0)
Ma felhívtam, hogy mi a helyzet stb, de megint veszekedve váltunk el, még ma is tartja a véleményét.
"Én rengeteget nyelek a kapcsolatban, te meg semmit, mindig keresed a konfliktusokat és minden nap veszekedsz valamiért és tegnap is engedtél hazautazni, hajnalban értem miattad haza most meg még számonkérsz a telefonban"
Kérdezem én: szerintetek ez normális viselkedés?
Sokat hibázom én is, de ilyeneken okkal megsértődni majd kiakadni ha elmondom a véleményem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!