Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » EZ csak nekem nem fér bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ csak nekem nem fér bele a normális kapcsolatokba?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2 hétig voltunk együtt végül is komoly kapcsoltunk nem volt de a távolság miatt szakitottunk.

Kiderült h szilveszterkor smárolt egy lánnyal de ez nem nagy gond csak az h most mondta el és velem nem beszélt és össze is jött vele majd amikor már nem beszéltek a csajjal velem megint és azt mondja ő szeret szeretni is fog de a távolság miatt nem lehet de nekem ez sok miaz h röktön rámegy másik csajra ő úgy gondolta azért is vége kell lennie ennek a kapcsolatnak mert ő nem birja úgy h nem néz rá másik csajra..ez fasszság:)

2014. márc. 12. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol lovesem sincs, hogy mit irtal. De mutatok egy trukkot:

Vesszo

Jelolese: ,

2014. márc. 12. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem már az sem fér bele a normális kapcsolatba, hogy szerelem nélkül összeálljak bárkivel....
2014. márc. 12. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát,aki menni akart én azt elengedtem.
2014. márc. 12. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem fér bele a normális kapcslatba, ha valaki buta.
2014. márc. 12. 23:52
 5/8 A kérdező kommentje:
buta?
2014. márc. 12. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:

két hét arra sem elég,hogy megismerjelek rendesen,nemhogy normális kapcsolat alakuljon ki,főleg ha távkapcsolat,amiről mindenki tudja,hogy annyit jelent,hogy lemegyek 2 hetente és megdugom.

ez max a naivabb fél szemszögéből kapcsolat.

mást választott ennyi.

2014. márc. 13. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os leírta a lényeget..

2 hét az még kb nem kapcsoat..eredetileg sosem fér bele, ha mással csőkolózik..de a 2 hetes távkapcsolat semmi, az csak arról szól, hogy tetszettetek egymásnak, és de jó lenne együtt lenni..

Szeretni ennyi idő alatt igazán nem lehet, hiszen nem ismer..

Lépj túl keress olyan pasit aki a közelben van.!.emiatt még szomorkodni sem érdemes

2014. márc. 13. 06:53
 8/8 A kérdező kommentje:
több mint fél éve ismertük egymást csak bnője volt és megszerett a másik lányt nem szerette szkitotak mi meg összejötünk
2014. márc. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!