Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerntetek normális az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerntetek normális az, ha valakinek 10-11 évesen van barátja, vagy már 13 évesen?

Figyelt kérdés
14 évesen az már normális,vagy még kicsit korai?Most leszek 14 és több fiú is tetszett nekem de még nem volt barátom és nem is szeretnék.Talán 1-2 év múlva.Szerintetek mikor normális,hogy van barátod...Mert én úgy gondolom,hogy 10-11 évesen még ''tojás héjban ülünk'' nem mind ha 14 évesen nem...
2014. márc. 8. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
amikor készen állsz rá:)
2014. márc. 8. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor normális, hogy van barátod, amikor Te úgy érzed.

A mai generáció tagjai korábban vetik bele magukat az ilyenekbe, de attól mert másoknak x éves korukban már van barátjuk, ha te nem szeretnél, nem kell neked is.

Ha még várni akarsz pár évet,várj nyugodtan, érettebb leszel azzal a pár évvel is és jobban meg tudod majd ítélni kivel legyen romantikus kapcsolatod.

2014. márc. 8. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:

a kamaszszerelmek felkészitenek a "nagy szerelemre", ezek sok tapasztalatot okoznak, és magadat is jobban megismered, nem hal bele az ember ha korábban van kapcsolata, mint az "elfogadott"

ha nincs rád rossz hatással valaki, akkor nyugodtan összejöhetsz vele, a korodtól függetlenül

2014. márc. 8. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ügy! Én 6 évesen jöttem össze Marok Marcsival. Azóta is hű szerető
2014. márc. 8. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
figyi :) én is 14 vagyok azaz idén 15 de kb egy cipőben járunk annyi külömbséggel hogy nekem volt már fiúm :) annyit tudok mondani hogy akkor keress magadnak fiút amikor késznek érzed rá magad :) a 10-11 évesekkel meg ne foglalkozz mert abba a korba még nem lehet értékelni ha egy lánynak fiúja van :D akk csak az van hogy fuu de menő hogy van fiúja :D szánalmas :D
2014. márc. 8. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Normális.
2014. márc. 8. 18:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :P :)
2014. márc. 11. 13:33
 8/8 anonim válasza:
Én 9 voltam amikor összejöttem egy szintén 9 éves csajjal és másfél évig voltunk együtt
2019. júl. 23. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!