Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges féltékenység, vagy normális?
Kezdjük az elejétől. Van a mostani barátnőm (osztálytársam), éve eleje óta kb fél évig én és egy másik srác belé voltunk zúgva. Most ugye az én barátnőm, a másik sráccal össze is veszett stb, nem beszéltek. 2 napja talán (ma is) 1-1 szót váltanak, nagyrészt a srác szól hozzá. Egyik órán egymás mellett ülnek (odaültették mindkettőjüket).
Én ilyenkor nem tudom leírni, de felkapom a vizet. Ez durva? Nem akarom elveszíteni a barátnőmet, szeretem. (Egyszer ez miatt a srác miatt majdnem nem lett semmi, ugye abban a fél éves időszakban..... így amikor egymás közelében vannak csak arra tudok gondolni, hogy egy nap majd azt mondja, mint "akkor".)
Érthetetlen lett kicsit, sajnálom...
Igen ez beteges féltékenység.
Mondok valami újat. Van egy barátnőm akinek volt egy pasija. Na a pasijával szakítottak már több éve, de még mindig jóban vannak, és nagyon jó barátok. A barátnőm mostani pasija féltékeny a régi barátra. Az övék nem beteges féltékenység, de amit te művelsz az már az.
1-1 szó még nem a világ vége, a másik meg, hogy nem a lány tehet róla, hogy egyáms mellett ülnek.
Nézz magadba, mert a lány valószínűleg nem véletlenül választott téged. Ne légy barom, a féltékenység még a végén megfertőzi a kapcsolatotokat, és ha ezért lesz vége az már te miattad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!