Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már túlzott féltékenység, vagy normális?
Tavaly egy nehéz időszakom volt, és nem volt időm a barátomra két hétig. Ezalatt ő az exbarátnőjével levelezett facebookon, és fűzte, hogy elé megy a munkahelyére stb. Ez kiderült, elég egyszerűen, nálam volt és megnyitva hagyta. Ezután nem bíztam benne, bár szerinte csak a szája járt, nem lett volna semmi. Megbeszéltük a dolgot. Felajánlotta, hogy olvassam nyugodtan az üzeneteit, ha az nekem jó, őt nem zavarja. Erre persze azt mondtam, hogy nem fogom, de hát azért időnként csak bele-bele nézek, mert a bizalom nem teljes. Az elmúlt egy évben is két csajjal levelezik, az egyik a szomszédja, és együtt járnak néha futni, amiről nekem nem szól. Vélügis a csaj normálisnak tűnik, nem is hoztam szóba. A másik messzebb lakik, netről ismeri. Neki már tényleg durva dolgokat ír, ha nem az ország másik végében lakna nem kezelném ilyen nyugodtan. Nyíltan meg is mondta neki a csaj, hogy nem érdekli, hogy én vagyok.
Most ezek a dolgok normálisak, és csak kell az önbizalmának, vagy ki kell rajta akadnom? Nem tudom én vagyok-e a sárkány, vagy ez tényleg sok. Főleg pasik véleménye érdekelne.
ne a leveleit nézegesd,hanem a kiutat a kapcsolatból.
az nem indok hogy máshol lakik,na és ha közelebb lakna?
állításod szerint megbeszéltétek a dolgot,nos ezek után ha szeretne,lenne benne annyi tisztelet hogy nem csapja a szelet közben más csajoknak,önbizalom ide vagy oda.
Utolsó, köszönöm!
Igen, pont ezaz, hogy megígérte, hogy nem lesz többé ilyen, még írásban sem. :(
Mindkettotok viselkedesevel baj van.
Eloszor a tieddel kezdem: szerintem mar ott elrontottad, hogy legeloszor beleolvastal az uzeneteibe. Latod, hogy nyitva hagyott valamit, fogod es becsukod. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha az exbaratnojevel talalkozik, meg akkor sem, ha neked errol nem szamol be. Nem veletlenul ex, en is van amelyik exemmel tartom a kapcsolatot, pusztan emberileg erdekel, hogy mi van vele, hogy halad az elete. Ehhez szerintem joga van, nincs kozod hozza.
A leveltitok megsertese pedig komoly bun szerintem, ez alapjan feltekenynek lenni orultseg. Semmi kozod ahhoz, hogy kivel es mit levelezik, egyszeruen kapcsolatban is joga van az embernek privat szferahoz ezt nem indokolja, hogy megingott a bizalom. En foleg azert nem szeretnem, ha valaki a privat levelezesemet olvasgatna, mert ott az illeto a barataimrol tudhatna meg olyan dolgokat, amiket ok nem akartak volna massal, csak velem megosztani, es egy harmadik fel maganeletet igy kiadni nagyon gerinctelen dolog.
Ami az o reszet illeti: ha o is olyasmiket irogat annak a lanynak, az lehet problemas, de onmagaban az, hogy a tudtod nelkul 2 lannyal levelezik nem jelent semmit. A masodik lany lehet, h problemas, de ha a baratod nem akar tole semmit, hiszen eppen veled van megis, akkor azzal sem kell foglalkozni. Lehet, h ot nem erdekli, hogy te vagy a pasid baratnoje, de amig a pasidat igen, addig nincs baj.
Szerintem a problemadra az a megoldas, hogy tobbet soha senki privat levelezesebe nem olvasol bele. Ha nem bizol a mostani pasidban, es te nem egy ilyen kapcsolatot akarsz, akkor keress egy masikat es kezdj ott tiszta lappal, de meg egy kapcsolatot ne tegyel tonkre azzal, hogy a masik privat szferajaban vajkalsz, szerintem meg eleg fiatal vagy, tanulj a hibaidbol es lepj tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!