Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már túlzott féltékenység,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már túlzott féltékenység, vagy normális?

Figyelt kérdés

Tavaly egy nehéz időszakom volt, és nem volt időm a barátomra két hétig. Ezalatt ő az exbarátnőjével levelezett facebookon, és fűzte, hogy elé megy a munkahelyére stb. Ez kiderült, elég egyszerűen, nálam volt és megnyitva hagyta. Ezután nem bíztam benne, bár szerinte csak a szája járt, nem lett volna semmi. Megbeszéltük a dolgot. Felajánlotta, hogy olvassam nyugodtan az üzeneteit, ha az nekem jó, őt nem zavarja. Erre persze azt mondtam, hogy nem fogom, de hát azért időnként csak bele-bele nézek, mert a bizalom nem teljes. Az elmúlt egy évben is két csajjal levelezik, az egyik a szomszédja, és együtt járnak néha futni, amiről nekem nem szól. Vélügis a csaj normálisnak tűnik, nem is hoztam szóba. A másik messzebb lakik, netről ismeri. Neki már tényleg durva dolgokat ír, ha nem az ország másik végében lakna nem kezelném ilyen nyugodtan. Nyíltan meg is mondta neki a csaj, hogy nem érdekli, hogy én vagyok.

Most ezek a dolgok normálisak, és csak kell az önbizalmának, vagy ki kell rajta akadnom? Nem tudom én vagyok-e a sárkány, vagy ez tényleg sok. Főleg pasik véleménye érdekelne.

2012. aug. 17. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg totál nem normális dolog, ha magadat hibáztatod, mert beleolvastál. Ottmaradt, megláttad, én nem egyszer olvastam bele tök véletlen a barátom cuccába. Imádok levelet kapni, és nem jelentkezett ki. Ott volt megnyitottam. De ahogy megláttam, hogy nem az enyém, persze kiléptem. De ha nem is olvassa végig az ember, már az első sorból is lehet tudni, hogy WTF.

A levéltitok számomra is fontos, nem azért mert olyan dolgokról levelezek, hanem mert ha valami érdekli kérdezze meg, én úgyis őszinte választ adok. De nálatok ez nem így van...

A lényeg, hogy az első ilyen eset után már én sem bíznék meg benne, ráadásul ő maga mondta, hogy nyugodtan nézd meg a leveleit. Akkor meg?

Ja és a megcsalás nálunk nem azt jelenti, hogy másba dugja a farkát, hanem azt is, hogyha elvben és lélekben nem lennénk hűségesek egymáshoz. Ha a te barátodnak ez kell h másokra verje a nyálát, akkor én a helyedben vágnám ki mint macskát tudjuk mit csinálni.

2012. aug. 17. 19:57
 12/16 B.angel ***** válasza:

Lehet már nem aktuális ideírnom, de nem bírtam megállni. Mert hát velem is megtörtént, ami veled.

Jó butus vagy, ha hiszel az utolsó előtti válaszolónak. Nehogy már azt gondold, hogy te vagy a hibás, mert belenéztél az üzeneteibe. Persze, nem szép dolog, de embereke vagyunk, nemde? Őszintén, kinek nem fordult még meg a fejében, hogy megnézi a párja ellenkező neműekkel váltott beszélgetését? Nekem megfordult, meg is tettem, persze nem a kapcsolatunk elején, kellett hozzá egy-két nyomós indok. Amit ott találtam nem részletezem, ugyanolyan volt, mint neked, kérdező.

Az meg, hogy nincs közöd hozzá, hogy, találkozik-e az exével vagy sem??? Dehogynincs!!! Elvégre a bizalom a kapcsolat alapja, de nem elvakultan, kiérdemelten. Ha elmondta volna: Figyelj, beszéltem a volt barátnőmmel, találkozni fogunk..stb. akkor az azt jelentette volna, hogy ártalmatlan dolog, elvégre megosztaná veled, ha nem így lenne? Aligha. Én már csak tudom...

A másik meg, ha másokkal levelezget OLYAN témáról és azt hiszed veled van a baj, akkor nem is tudom....

Itt nem arról van szó, hogy messze lakik-e tőled, vagy sem, hanem eleve, hogy fordulhat meg a fejében még csak levelezni ilyen témában??

Én, amikor ilyen levelet kapok, megmutatom a barátomnak, hogy lássa, ki, mit írt és én hogy reagáltam erre, cserébe én is elvárom ugyanezt. Nem kérem, hogy az összes üzenetét mutassa meg, de szerintem, nem túlzás azt mondani, hogy az ilyeneket KÖTELEZŐ! Így alakul ki a bizalom.

Az én tanácsom a szakítás. Semmi jóra nem fog ez vezetni. Főleg miután nem először csinálta ezt.

2012. aug. 23. 07:56
 13/16 B.angel ***** válasza:
* javítás: nem elvakultan, HANEM kiérdemelten
2012. aug. 23. 07:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Még midig aktuális a dolog. Köszönöm szépen az összes választ, és főleg az utolsót, hogy ilyen sokat írtál, és saját példát is. Én azóta elmondtam neki a dolgot, hogy láttam, de ő csak nevetett, hogy hát ő csak mindenkivel úgy beszél, amilyen az adott ember stílusa, és az ilyen kis ribikkel így. És hogy régen sokkal rosszabb volt ilyen szempontból (csak nem tudtam róla gondolom) és egy éve mennyit visszavett, ez volt azóta az egyetlen ilyen. És hogy én sem tudok egyik percről a másikra változni, ha valamire megkér. Megint megígérte, hogy nem lesz több, és hogy továbbra is nyugodtan kövessem amiket levelezik, és hogy eddig is tudta, hogy olvasom. Nah ezt nem hiszem, vagy ha igen, akkor elég fura, hogy ilyet megengedett magának. Most a kapcsolatunk ilyen passzív állapotban van, elvagyunk, de részemről eléggé kiábrándultam, nem is nagyon találkozunk. És továbbra sem tudom mi legyen.
2012. aug. 23. 19:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy én amúgy olyan vagyok, ahogy írtátok, hogy midnig elmesélem neki kikkel levelezek, mikről stb. De amúgy ő is ilyen, elmeséli az összes levelezését a haverjaival, hogy ki mit írt, mi történt. De ezeket a csajosakat sosem, amit meg is kérdeztem tőle, hogy azt miért nem. Azt mondta erre nem tud válaszolni, mert ő sem tudja...
2012. aug. 23. 19:04
 16/16 B.angel ***** válasza:

Szóval kiábrándultál... ez mindent elmond és nem is csodálkozok rajta.

Elnézést, hogy a saját problémáimmal is felhergellek, uszítalak, de a volt pasim nekem is megengedte, hogy bele-belenézzek az üzenetébe. Szép gesztus lett VOLNA, ha nem hiszi azt, hogy olyan buta vagyok, hogy az archivált üzeneteket nem nézem meg. :) Megnéztem. Régen odamentette el a facebook a chat-es beszélgetést és akkor derült csak ki igazán micsoda aljas féreg. Talit beszélt meg ezzel-azzal !!!ÚGY!!!, hogy kijelentette: "Tudod, azt csinálnánk megint, mint a múltkor ;)), stb...

Ha még vele szeretnél maradni, -bár... hát nem tudom, így már nem hiszem, hogy valaha is igazán, szívből tudsz majd hinni neki, -akkor igenis oszd meg vele, hogy ez sértő neked, mondjon el minden ilyesmit (bár inkább ne is kelljen ilyesmit elmondani, hogy erotikusan levelezget úgy, hogy te vagy neki)... Most már csak neked kell eldöntened mit is szeretnél! Remélem minden megoldódik! Azt hiszem nem írtad hány éves vagy, elnézést, ha igen, de nem hiszem, hogy olyan idős lennél, amikor már nem érdemes más után nézni! :)

2012. aug. 24. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!