Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi szexkapcsolat meg barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
Vagy régebben is ennyi volt csak nekem nem tűnt fel? Kicsit elszomorít hogy egyre többek beérik ennyivel. (Nem azért, mert én különb lennék, két éve nekem is csak ilyenek vannak) Már meg se lepődnek ha valakik így vannak egymással.
2014. márc. 11. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es: koszonom, ez nagyon jo hozzaszolas. tobb ilyen gondolkodasu embert szeretnek itt GYK-n latni :)
2014. márc. 11. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Ember! Én már mióta erre vágyom, de velem mindig csak járni akarnak a lányok, nem rtik meg, hogy én csak egy kis szexre, erotikára vágyom, nem egy nyamvadt kapcsolatra. :D
2014. márc. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!