Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy srac a barati tarsasagomban akivel kb 3 honapnyi ismeretseg, haversag utan lefekudtunk. Azota minden heten megismeteljuk, viszont az elore megbeszelt "csak szex" tematol kicsit eltert a dolog. Mostanaban a barati tarsasagos programokon kivul is gyakran osszefutunk, athiv kavezni, dumalni, filmezni, zenelgetni, hulyulunk, kajalunk, szoval elvagyunk mint ket jobarat. Legutobb nala lett megtartva a szulinapi bulim mert nalunk nem lehetett es felajanlotta hogy szervezzuk oda. Meg is szerveztunk mindent szepen egyutt vasaroltunk be ra egyutt csinaltuk a partidekoraciot a programokat a meghivot stb...A heti egy ottalvason kivul nem szexelunk. Ha at is hiv akkor tenyleg a mar emlitett "barati" programok vannak, semmi tobb. Amugy minden nap felhiv aprosagokkal, tobbszor is es altalaban megkerdezi h mit csinalok ma mert o raer ha gondolom... Beszelni meg felek errol vele mert nem akarom elriasztani a komoly temaval hiszen olyan laza ez az egesz koztunk es kotetlen meg vidam. En viszont sosem kezdemenyezek talalkozot mindig o keres...Velemeny? Vajon tobb ez reszerol vagy csak azert akar ennyi mindent kettesben csinalni mert jo havernak tart?

2013. nov. 4. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

ezt amit leírtál ezt csak te látod bele, mert nő vagy....vagyis egy utolsó ribi!!!

de ő használgat téged, mikor dugni, mikor barátnő feelinges ribi...ez vagy.

2013. nov. 4. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen barát engem is érdekelne.
2013. nov. 4. 19:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja es 23/lany vagyok.
2013. nov. 4. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Igy szokott kezdődni egy nőn való uralkodás és behálózás. Aztán mire észbe kapsz, már ott lesz az összes holmija és bekötik a fejed, oda a szabadságod:D
2013. nov. 4. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért ezel a fazonnal nagyon vigyáz, mert elég okosnak és céltudatosnak tűnik. Olyan mint amikor a pók szövi az áldozata köré a háját. Lassan, megfontoltam. Ha mély érzések vannak, ott némiképp más milyen lesz az, ha egy férfi akar téged, és szeret.
2013. nov. 4. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
hálóját
2013. nov. 4. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:

2-eske hány éves vagy? :)

33/f

2013. nov. 4. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem érezd jól magad vele,ugyanígy kötetlenül,és majd alakulnak a dolgok,ha kell nekik.

Jó neked,legalább ő keres,ha látni akar,és nem olyan töketlen,mint akivel én járogatok össze.Már már nekem kell pincsorogni,és most untam bele.

2013. nov. 4. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Látom már mindenkinek van lazább kapcsolata, még azoknak is akiknek energiájuk sincs erre. Csak én futok bele folyton komoly kapcsolatra vágyó nőkbe. :D Bezzeg amikor kapcsolatban vagyok. :(
2013. nov. 4. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ez a pasi az ingyen dugáson kívül mást is akarna tőled, már régen beszélt volna róla, hogy legyetek együtt rendesen....csak azért keres, mert van kivel szexelnie. Ugrasz, ha csettint, semmi több.
2013. nov. 5. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!