Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én egy magyar csaj vagyok és nem tom minek de oda vagyok az ilyen roma "rajokért" van kép rola nézétek meg. szerintetek valami baj van velem hogy e féle stilusu srácok jönnek be? Barom válaszok hanyagoljanak
Figyelt kérdés
a fekete trikos csávorol van szo:)nagyon beleszerettem .bár tom hogy köztünk nem lehet ugyse semmi..._(((
2009. dec. 14. 10:27
31/33 anonim válasza:
Majd ha jól megerőszakol, meg megver, akkor majd észre fogod venni magad, hogy hülyeségeket beszél a média, hogy cigányokkal, meg niggerekkel összeállni milyen menő:P.
32/33 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha nem lófrálsz velük hacsak nem akarsz fiatalon gyereket,alkoholista férjet aki 1 naplopó te meg csak gürizel és még néha megis vernek 1dl sörért
18/F
33/33 anonim válasza:
No, így kezdjél ki cigánnyal:
Olvasd végig ezt, utána pedig gondolkozz el azon, hogy érdemes-e elrontani az egész életed miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!