Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én egy magyar csaj vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én egy magyar csaj vagyok és nem tom minek de oda vagyok az ilyen roma "rajokért" van kép rola nézétek meg. szerintetek valami baj van velem hogy e féle stilusu srácok jönnek be? Barom válaszok hanyagoljanak

Figyelt kérdés

[link]

a fekete trikos csávorol van szo:)nagyon beleszerettem .bár tom hogy köztünk nem lehet ugyse semmi..._(((

2009. dec. 14. 10:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Hát, majd ha összejössz vele, vagy egy hasonló surmóval, előbb-utóbb rájössz, hogy messziről, félszemmel, rövid ideig nézve kedves és aranyos típus az ilyen. A képen látható "rajok" pózolnak, mint ahogy póz a jópofáskodás is, valószínűleg. Lakva ismerkszik meg az ember, majd rájössz.

A helyedben messziről kikerülném az ilyeneket, származásuktól függetlenül. Nem láttam még nőt, aki boldogan élt volna egy ilyen surmóval. De te tudod. (Illetve még nem tudod...)

2009. dec. 14. 13:29
 22/33 anonim ***** válasza:
39%

"szerintetek valami baj van velem hogy e féle stilusu srácok jönnek be"

Igen.Ha magyar vagy, akkor egy kib@szott nagy hazaáruló vagy,de a helyesírásod alapján te is cigány lehetsz.

A kép biztosan diplomaosztáskor készülhetett,Én ránézésre 20 év kötelet adnék nekik.

2009. dec. 14. 14:29
 23/33 A kérdező kommentje:
akor aki magyar és másországban dolgozik vagy stbb akor az már nem magyar???forditot esetben is igy van.gondolkozatok el kicsit sztem.
2009. dec. 14. 14:52
 24/33 anonim ***** válasza:
te nem érted. a cigány magyarországon is cigány és más országban is cigány! ez nem változtat semmin.a cigány mindenhol cigány.. a magyar is mindenhol magyar h értsd.
2009. dec. 14. 15:34
 25/33 anonim ***** válasza:
Én ismerem azt a fekete pólós gyereket. Egy suliba jártunk egy kis ideig. Nekem is megtetszett, de elég hamar hamar rájöttem, nem hozzám való, azóta nagyon boldog párkapcsolatban élek. Jobban járnál, ha ezt a gyereket mellőznéd, a saját érdekedben!
2009. dec. 14. 17:46
 26/33 anonim ***** válasza:
az a háttér.. hát én eskü beszakadok rajta..:DD
2009. dec. 14. 18:47
 27/33 anonim ***** válasza:
gusztustalan vagy és igénytelen^^
2009. dec. 14. 20:27
 28/33 anonim ***** válasza:

Így kezdjetek cigánnyal:

A szamurájkardos támadó szétvágta volt barátnője fejét, aki időközben elhunyt. A nővel lévő férfira is rátámadt "heves vérmérsékletű" honfitársunk, akinek egyik kezén az ujjait, másikon csuklóból a kézfejét vágta le. Az elkövetőt kommandósok fogták el.

Azt biztosan tudjuk, hogy kik szoktak szamurájkardot hordani maguknál - igen, jóra gondol a kedves olvasó, mondja csak ki.

A hazánkba messzi földről bevándorolt és itt sokasodó eszkimókról van szó. De az is lehet, hogy jelen esetben japánbűnözéssel állunk szemben.

Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének kettéhasította a fejét (korábbi hírek arról szóltak, hogy a nő a kezén sérült meg). Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, akinek az életét a mentősök már nem tudták megmenteni.

megtámadott pár férfitagja az élelmiszerboltba menekült, támadója utánament, és a boltban folytatta a kaszabolást: a védekező embernek levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta, a fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. A férfit nem sokkal később a Cserhét Bevetési Alosztály kommandósai fogták el.

2009. dec. 15. 16:07
 29/33 anonim ***** válasza:
20%

:)

Sok szerencsét a kis fehér cigányhoz amik világra sz*rsz 15 évesen és majd segélyből éltek mint hal a vízbe és itt keveritek össze a méltóságos magyar népet az ilyen rohadalom férgekkel!

"Büszke Árpád nemzete"

Hát ha cigány dákó kell neked a se*gedbe, akkor ne hangoztasd, és igen egy Hungarista szemében nagyon de qvára nagyon zavaró, ha itt fertőzni akarod a magyar népet!

Raj...mindenhol ezt hallomm már....Elmennék szívemszerint a nyóckerbe és szétdarálnám ezt a rohadalom raj bandákat !

Zsidó, cigány reszkess! Hitler anyja újra terhes!

"Fehérek közt nem találtad helyed, barátaid arcon köpnek téged"

"Megtaláltad a hozzádhasonlóakat, köztük éled minden napjaidat"

"Imádkozz, hogy ne találkozzunk egy borongó, sötét éjjelen, mert megdöglesz te is és az a rühes cigány szeretőd!"

2009. dec. 15. 19:36
 30/33 A kérdező kommentje:

:)igen énn nagyon csunya lány vagyok:P

csak meglátnál ....hozád se érnék és elélveznél:D

2009. dec. 16. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!