Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én egy magyar csaj vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én egy magyar csaj vagyok és nem tom minek de oda vagyok az ilyen roma "rajokért" van kép rola nézétek meg. szerintetek valami baj van velem hogy e féle stilusu srácok jönnek be? Barom válaszok hanyagoljanak

Figyelt kérdés

[link]

a fekete trikos csávorol van szo:)nagyon beleszerettem .bár tom hogy köztünk nem lehet ugyse semmi..._(((

2009. dec. 14. 10:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
:D hát én erre csak azt tudom mondani hogy mindenki azt csinál amit akar, azzal akivel akar.
2009. dec. 14. 10:37
 2/33 anonim ***** válasza:
mi baj lenne veled???ha ő tetszik ő tetszik.
2009. dec. 14. 10:37
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ízléseddel semmi baj, mindenkinek olyan tetszik, amilyen... A srácnak ránézésre esze nincs sok, de ha külsőre bejön és az neked elég, akkor nincs semmi gond. A helyesírásod szerintem sokkal nagyobb gáz, de az meg gondolom téged nem zavar, úgyhogy semmi probléma...
2009. dec. 14. 10:40
 4/33 anonim ***** válasza:
Hát elvileg a nőkben vagy egyfajta vonzódás a "rosszifiúk" iránt, de szerintem egészséges, ha ez megmarad fantáziálás szintjén. Hosszútávon egy rosszfiútól nem számíthatsz semmi jóra (szerelem, megbízhatóság, tisztelet, stb.) akkor meg mindek foglalkozni vele. Kóbor numerára persze nem baj, ha te is csak ennyit vársz az egésztől. Nagy pofáraestés akkor van, ha szerelemet, figyelmet, tiszteletet, odaadást vársz egy rosszfiútól, merthogy azt nem fogsz kapni.
2009. dec. 14. 10:41
 5/33 anonim ***** válasza:
Nekem nem az esetem, de ha neked ez kell... Legyél boldog és ne foglalkozz másokkal! (Pedig bőven lesz emiatt ellenséged, főleg ha összejönnétek és egyszer vége szakad!) Szóval, Te tudod...
2009. dec. 14. 10:48
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy te magyar... Max származásilag.
2009. dec. 14. 10:49
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy úgy,lehet benne valami,amit az utolsó válaszoló mond,cigány a cigányhoz vonzódik...Azt csinálsz amit akarsz,azt választasz,akit akarsz,a te életed.Ha neked hiányzik egy kis csihi-puhi,pofonok,erőszak,stb, a legjobb választás,lerí,hogy tróger banda,a nőket is csak úgy kezelik,ők ilyenek,ilyen a vérük.És sosem néznék ilyenekre,már bocs.
2009. dec. 14. 10:55
 8/33 anonim ***** válasza:
Sok lánynak bejön az ilyen,hidd el,nem csak neked!2 barátnőm is van,akiknek az ilyenek jönnek be,pedig magyarok.Ez csak ízlés kérdése.Pl a Viva TVn is ilyen stílusú emberek vannak,legalábbis nekem a viva tv-ből az jön le,hogy az ilyen kigyúrt menőcsávókat istenítik.Hogy roma,vagy magyar az tökmindegy,lényeg,hogy kigyúrt legyen,meg bunkó.
2009. dec. 14. 10:58
 9/33 A kérdező kommentje:
de ö nem bunko:)anyira aranyos és gyengéd:)ha ismernétek más lene a véleményetek szerintem.
2009. dec. 14. 11:00
 10/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a másik kettő néz ki jól,főleg a szürke trikós
2009. dec. 14. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!