Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Szerintetek miért csinálja ezt? Érezhet még valamit?
Van egy lány , akivel nagyon hosszú ideje jóban vagyok , több alkalmunk is lett volna már összejönni de mindkettőnk hibájából többször is elkerültük egymást , de valahogy mindig visszakerülünk a másikhoz.
Egyszerűen nem tudok már kiigazodni rajta , hol átnéz rajtam és letilt a fb chatről is napokra , máskor meg felkeres és random helyeken feltűnik pl buszon.Rendes lány meg minden , de ez nekem sok és nem akarom csinálni ezt a "színjátékot" , hiába szeretem még most is és akarok vele minnél több időt tölteni..
A poén az egészben , hogy én se voltam számára mindig közömbös volt időszak amikor kifejezetten belém volt zúgva , mint utólag megtudtam
18/f
Én? Ahogy mindigis tettem a magam stílusával.
Egyszerűen nem tudom , hogy ez még fenntartható e , mert úgy viselkedik mint a rossz időjárás.. amihez nem tudok igazodni. A probléma az , hogy most van egy nagyon lefelé ívelő kapcsolata amiben kihasználják , de ő nem tud kilépni belőle. Én emiatt már koppantam 1x ,beszéltünk is róla , hogy mi legyen de adott annak a fazonnak még egy esélyt..
Azóta megint visszakerültünk egymáshoz és most megy ez a huzavona , mostmár nem beszél a kapcsolatáról(hál istennek) , de számomra nagyon színészkedés az amit most "közömbösségnek v. szimpla barátságnak" nevezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!