Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Nők! Szerintetek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Szerintetek miért csinálja ezt? Érezhet még valamit?

Figyelt kérdés

Van egy lány , akivel nagyon hosszú ideje jóban vagyok , több alkalmunk is lett volna már összejönni de mindkettőnk hibájából többször is elkerültük egymást , de valahogy mindig visszakerülünk a másikhoz.

Egyszerűen nem tudok már kiigazodni rajta , hol átnéz rajtam és letilt a fb chatről is napokra , máskor meg felkeres és random helyeken feltűnik pl buszon.Rendes lány meg minden , de ez nekem sok és nem akarom csinálni ezt a "színjátékot" , hiába szeretem még most is és akarok vele minnél több időt tölteni..

A poén az egészben , hogy én se voltam számára mindig közömbös volt időszak amikor kifejezetten belém volt zúgva , mint utólag megtudtam

18/f

2014. márc. 9. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem kéreti magát
2014. márc. 9. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
És te hogy viselkedsz vele? Gondolom nem ok nélkül tilt le a fb chatről... :D És tulajdonképpen most mit akarsz tőle? Ha kell, szerezd meg, tegyél érte, legyél vele kedves, ha nem, akkor meg hagyjad. :D
2014. márc. 9. 14:00
 3/4 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is és hozzád hasonlóan nekem is a tudtomra került, hogy többet érez a csaj de nem látok többet csak egy halál rendes, aranyos szép csajt akivel naphosszakat tudunk beszélni de semmi többet nem mutat. Erőt kell venni magunkon és lépni kell. Én most a napokban gondolkoztam ezen és úgy döntöttem nem várom meg, hogy más csávót keressen magának...
2014. márc. 9. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Én? Ahogy mindigis tettem a magam stílusával.

Egyszerűen nem tudom , hogy ez még fenntartható e , mert úgy viselkedik mint a rossz időjárás.. amihez nem tudok igazodni. A probléma az , hogy most van egy nagyon lefelé ívelő kapcsolata amiben kihasználják , de ő nem tud kilépni belőle. Én emiatt már koppantam 1x ,beszéltünk is róla , hogy mi legyen de adott annak a fazonnak még egy esélyt..

Azóta megint visszakerültünk egymáshoz és most megy ez a huzavona , mostmár nem beszél a kapcsolatáról(hál istennek) , de számomra nagyon színészkedés az amit most "közömbösségnek v. szimpla barátságnak" nevezünk.

2014. márc. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!