Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna az hogy ha egy srác dadog egy kicsit?
Figyelt kérdés
Tehát gondolok itt arra, hogy ha odamenne hozzátok egy srác ismerkedni és kicsit dadogna, és nem azért mert be van ijedve hanem mert dadog, akkor hogy álltok hozzá ? kevesebb esélye van ?2014. márc. 8. 22:34
1/2 anonim válasza:
Barátom ha ideges, dadog vagy hadar egy kicsit. Szerintem aranyos, de semmiképpen sem negatívum. Legalábbis számomra.
Kérdésedre válaszolva, nekem volt olyan ismerősöm aki dadogott. Engem nem zavart különösebben. Ha hosszasan beszélgettem vele, volt hogy önkénytelenül én is egy egy szót úgy ejtettem ki ahogy ő. Nem rossz szándékból tettem, nem gúnyolni akartam, hanem egyszerűen annyira könnyen azonosulok az emberekkel, hogy volt hogy észre se vettem. Ilyenkor mindig jót nevettünk rajta.
Én nem hinném, hogy kevesebb esélye lenne, főleg ha egyébként egy normális srác. De persze ez csak az én véleményem. :)
2/2 anonim válasza:
Toleráns lány kell, de az ember barátnőnek is ilyet választana. Ha ez megállítja, nem való hozzád. Nekem édesapám dadogott, ezért odafigyelek arra, ha dadogóval beszélek, hogy ne bizonytalanítsam el. Sok mosoly, sok visszajelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!