Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 157 centis lányt zavarná, ha egy 188 centis srác kezdene rá hajtani? 16/f
Figyelt kérdés
nem túl nagy a különbség?2010. máj. 27. 20:32
1/10 anonim válasza:
jaj... ha tetszel neki úgy amúgy, nem az lesz a legfontosabb h hány centivel vagy magasabb...
2/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, szerintem mást sem:)Én 158 vagyok és volt már 1,90 magas barátom is :)) Kicsit viccesen néztünk ki, de nagyon szerettem hozzá odabújni, ő meg imádta, hogy ilyen picike vagyok:) És amúgy is a legtöbb lány a magas pasikra bukik, szóval hajts rá :) Ezen biztos nem fog múlni:) Hajrá, sok sikert!
16L
3/10 Főzős Laci válasza:
Nagy a magasságbeli különbség,de a szerelem minden akadályt áthidal.Ha megvan kettőtök között a közös érdeklődés,akkor ez még jó alkalom a társalgás tovább fűzésére is.
4/10 anonim válasza:
nem, mert a 157 centis lányoknál 189 centi a határ, utána már zavarja őket:)
5/10 anonim válasza:
én 163cm lány vagyok barátom 183cm, engem kicsit zavar őt nem. utcán fura..néha bámulnak:D
6/10 anonim válasza:
én spec imádom a magas pasikat pedig 160 cm se vagyok:D
8/10 anonim válasza:
az a jó lehet magassarkút viselni mellette...
9/10 anonim válasza:
a nők szeretik a minél magasabb pasikat
nagyobb baj lenne, ha alacsony lennél
magasan sokkal jobbak az esélyeid a nőknél
10/10 anonim válasza:
160 vagyok, pasim 2méter. XD Max kifogásnak jó,h ez a baj, de akkor se ez a valódi indok. :D Túl nagy problémát nem okoz, teljesen áthidalhatóak azok is, amik mégis vannak. :D Kicsit viccesen nézünk ki... és??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!