Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek a barátnőmnek?
Barátnőmmel 6 éve vagyunk együtt, és most elő állt egy
kérdéssel, hogy mi lenne ha mással is kipróbálná a szexet, természetes csakis a beleegyezésemmel, ugyanis csak velem volt ez idáig, és kíváncsi lenne milyen mással. Mesélte hogy a barátnőjének van egy néger ismerőse akinek jó nagy a szerszáma. Nem tudom mi tévő legyek. Félek elhagy ha nem engedek neki :(
Szexshopokban annyifele dildo meret van, esetleg felcsatolhato ami rajtad lenne.
Emiatt nem feltetlenul kell megcsalni a masikat.
jaja, szerintem is trollkodik a kerdezo.
ennyire nem lehetsz szerelmes es buta ebbe a csajba. a valasz akkor is egyertelmu, ha a szemeden a lila kod, akar beleegyezessel, akar anelkul, ez megcsalas lenne. kesz. de feleslegesen irom mindezt, mert ugyis kamu a sztori.
A kérdés csak az, hogy te hogyan érzed magadat ha megengeded, és megteszi.
El birod e viselni, vagy a beleegyezéseddel mehet a dolog?
Ő korrekten jár el, meg akar veled beszélni egy (nem kicsit) fontos dolgot.
Ezt nagyon bölcsen teszi. Nem félrelép, hanem megbeszéli. Helyes.
Nos ő vágyik a szexuális kalandra, de nem a hátad mögött akarja.
Ha beleegyezel, értelemszerű, hogy nem csal meg, mivel a tudtoddal és beleegyezéseddel olyat már nem is tud :)
Szóval minden azon múlik, hogy te hogyan értékeled a dolgot, és áldásodat tudod e rá adni.
Ha igy van, akkor tedd azt.
Ha nem, akkor meg nyilván nem.
Lehetséges, hogy elhagy, de gyanitom nem most fog. ÉS azt is gyanitom nem csak ez foglalkoztatja a
fantáziáját. Ő kisérletezni akar. Ez a szabadságvágy ideiglenesen elnyomható, és idővel frusztrálni fogja.
Nem tudom megitéleni, vagy megjósolni meddig fogja tudni elnyomni.
Ha ezt a kivánságát nem tudod elfogadni, közétek fog állni, az ő vágyai nem fognak eltűnni. Vagy azért mert elnyomja magában, és
frusztrált lesz, és kiábrándul a kapcsolatból (szabadságvágy) vagy azért mert titokban félrelép, és kiderül,
idővel ez szerintem feszültség forrása lesz.
Szóval én amondó vagyok, ha el tudod fogadni, és áldásodat tudod adni rá, akkor tedd, akkor lakik jl a kecske is,
és marad meg a káposzta.
Nagyon leegyszerűsitve egy legalább félig nyitott kapcsolatban kezdj el gondolkodni.
Erre szokott megoldas lenni egy 3- as.
Hisz te is vegig ott vagy vele.
De ez toled fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!