Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engedjek a barátnőmnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a barátnőmnek vagy ne? Lent részletesebben.

Figyelt kérdés
18F vagyok, a barátnőm 17L. Mindketten elég akaratosak és makacsok vagyunk és emiatt néha vannak vitáink is, de szeretem annyira hogy képes legyek változtatni és ilyenkor hagynám a dolgokat és neki igazat adni, de az a kérdésem hogy ugye ettől még nem lesz papucs a szemében?
2013. júl. 7. 02:05
 1/6 A kérdező kommentje:
*nem leszek
2013. júl. 7. 02:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nem b*szod szemen papuccsal, nem lesz papucs a szemében.
2013. júl. 7. 02:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked van igazad ne hagyd magad,de ha neki van azért ismerd el.
2013. júl. 7. 02:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyérzed neked van igazad ne hagyd rá.. Viszonyt ha hülyeségen vitatkoztok akkor tényleg hagyd.
2013. júl. 7. 02:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit engedsz, akkor attól még nem leszel papucs. De igaza van az előttem válaszolóknak, ha neked van igazad azt ne hagyd, viszont ismerd el ha neki van.
2013. júl. 7. 02:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy jó kapcsolatban nagyon fontosak a kölcsönös kompromisszumok. Ettől még nem papucs valaki.
2013. júl. 7. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!