Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenységi mániája van a barátnőmnek, mit tanácsoltok?
Segítsetek! Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt.Van egy lány, akit én régebb ideje ismerek mint a barátnőmet,
mindig is nagyon jóba voltunk, azonos az érdeklődési körünk, jól kijövünk egymással.
Azonban néhányszor szíveztünk, ill. csináltunk kicsit gyanús dolgokat, ami a barátnőmnek rosszul esik.
Most már odáig fajult a dolog, hogy betegesen üldöz a féltékenységi mániájával, és tegnapelőtt megfenyegetett, hogy döntsem el, ő vagy az a másik lány...
Csináltam már csúnya dolgokat lányokkal az ismertségi körünkben de őt sosem bírnám megcsalni.Ezerszer a tudomására hoztam hogy mennyire nem érdekel az a másik lány,
és csak barátként nézek rá.De viszont amíg én nem a barátnőmmel voltam, elmondtam neki akkoriban hogy nekem ez a lánybarát tetszik(akkoriban tetszett) és talán ebből is ered...
hogyan döntsek?? Ennyi erővel sosem lehet lány barátom,mert ő féltékenységi rohamot kap...Sosem csaltam meg, sosem voltam lánnyal kettesben...:(
Hát... a szívecskézés meg a gyanús dolgok engem is kiakasztanának sztm. ez így eléggé el lett rontva, főleg h tetszett is neked az a csaj. valahol megértem a barátnődet.
gondolj bele, ha neki lenne egy fiú ismerőse, aki még tetszik is neki, meg szivecske, te nem lennél atom féltékeny?
mindenesetre, ha nem akartok szakítani, valahogy tényleg bizonyíts. akár úgy, hogy nem találkozol annyit azzal a csajjal. (bár nem tudom, most milyen rendszeresen találkoztok.)
Mondasz valamit... ő is hagyott már ott értem végülis fiút, mert mondtam hogy utálom ha vele beszél, szóval 1:0 neki...de mégis, mit tehetnék?! Ezzel a másik lánnyal is 2 éves beszélőviszonyom van, vágjam a fejéhez, hogy oké, ennyi volt, mert a barátnőm rám parancsolta, én meg kutya módjára szalutálok neki?
Abból is csak a balhé lenne...köztük is, én is összeveszné k velük hogy miért mondtam mg ezt a lánynak ilyen nyíltan - mármint h miért kell befejeznünk a beszélgetést-...
Hát ha csak neten beszéltek, akkor könnyebb. Finoman is elő lehet adni pl. hogy lehet mostanában kevesebbet fogod keresni mert lett egy bnőd és nem akarod hogy gond legyen vagy vmi ilyesmi.
ha csak netbarátok vagytok nem ilyen öribari puszipajtások, akkor nem lesz annyira gáz sztm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!