Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteges féltékenységi mániája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenységi mániája van a barátnőmnek, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Segítsetek! Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt.Van egy lány, akit én régebb ideje ismerek mint a barátnőmet,

mindig is nagyon jóba voltunk, azonos az érdeklődési körünk, jól kijövünk egymással.

Azonban néhányszor szíveztünk, ill. csináltunk kicsit gyanús dolgokat, ami a barátnőmnek rosszul esik.

Most már odáig fajult a dolog, hogy betegesen üldöz a féltékenységi mániájával, és tegnapelőtt megfenyegetett, hogy döntsem el, ő vagy az a másik lány...

Csináltam már csúnya dolgokat lányokkal az ismertségi körünkben de őt sosem bírnám megcsalni.Ezerszer a tudomására hoztam hogy mennyire nem érdekel az a másik lány,

és csak barátként nézek rá.De viszont amíg én nem a barátnőmmel voltam, elmondtam neki akkoriban hogy nekem ez a lánybarát tetszik(akkoriban tetszett) és talán ebből is ered...

hogyan döntsek?? Ennyi erővel sosem lehet lány barátom,mert ő féltékenységi rohamot kap...Sosem csaltam meg, sosem voltam lánnyal kettesben...:(

2013. júl. 6. 22:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint jóba vagyunk...nagyon. És ez a lány se nézne rám MÁR úgy...múltkor ki voltam bukva, és ő vígasztalt meg, hogy van 1 csodás családom, 1 szép barátnőm, sikereim, miért vagyok így kiakadva? És tök jó kedvem lett tőle amiket mondott...fontos nekem.
2013. júl. 6. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy nem beszélsz vele, Te...de ne szívezzetek meg ilyesmi. Gondolj bele, fordított helyzetben, ha bnőd tenné te is kiakadnál. Szimplán mondd neki, hogy tényleg csak barátok vagytok (másik csajnak) és nem akarsz vitát a bnőd meg közted, ezért reméled megérti, hogy csak barátság meg. Nem kell annyira hanyagolni, de néha neked kell mérlegelni, mi a fontosabb.
2013. júl. 6. 23:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Úgy látom felfogjátok a barátnőm helyzetét, ami nem gond, sőt, örülök hogy az ő fejével tudtok gondolkozni...Az korrekt dolog lenne, ha én sosem írnék rá a lányra, de ha ő ír, beszélek vele? Ti, a barátnőm helyébe erre mit mondanátok? Nem akarom megszűntetni a jó kapcsolataimat/barátságaimat, fontos a mai világban :)
2013. júl. 6. 23:21
 14/17 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen netbarátom és a vége az lett hogy a csaja miatt inkább nem beszélt velem többet.

én megértettem. sajnáltam, persze, mert vele tudtam a legjobbakat dumálni meg ilyen pszichológusai voltunk egymásnak, dehát ez van... találtam mást aki feldob a marhaságaival.

nem tudok róla 1 éve semmit, de mivel ilyen a csaj van 1 sejtésem hogy nem lesznek örökké együtt és később egyszer majd újra beszélünk.

ez az egyetlen megoldás, főleg hogy a végén még engem kezdett szekálgatni a csaj és ezt már a haverom sem akarta.

2013. júl. 7. 00:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy ezt a lány megtudja, hogy a barátnőm így áll hozzá, mert én szégyellném magam, hogy 1 év alatt nem bírtam ennyi bizalmat kiharcolni a barátnőmből...És látod, nem akarom hogy a lány úgy járjon mint Te...Neked is gondolom mennyire pocsék érzés volt, amikor mindig átsegítetted a srácot a nehéz időszakokon, és egyszercsak azt mondja, hogy ennyi volt...
2013. júl. 7. 11:37
 16/17 anonim válasza:
hogy te mekkora egy marha vagy! jogosan féltékenykedik
2013. júl. 9. 11:55
 17/17 A kérdező kommentje:
:)
2013. júl. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!