Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenységi mániája van a barátnőmnek, mit tanácsoltok?
Segítsetek! Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt.Van egy lány, akit én régebb ideje ismerek mint a barátnőmet,
mindig is nagyon jóba voltunk, azonos az érdeklődési körünk, jól kijövünk egymással.
Azonban néhányszor szíveztünk, ill. csináltunk kicsit gyanús dolgokat, ami a barátnőmnek rosszul esik.
Most már odáig fajult a dolog, hogy betegesen üldöz a féltékenységi mániájával, és tegnapelőtt megfenyegetett, hogy döntsem el, ő vagy az a másik lány...
Csináltam már csúnya dolgokat lányokkal az ismertségi körünkben de őt sosem bírnám megcsalni.Ezerszer a tudomására hoztam hogy mennyire nem érdekel az a másik lány,
és csak barátként nézek rá.De viszont amíg én nem a barátnőmmel voltam, elmondtam neki akkoriban hogy nekem ez a lánybarát tetszik(akkoriban tetszett) és talán ebből is ered...
hogyan döntsek?? Ennyi erővel sosem lehet lány barátom,mert ő féltékenységi rohamot kap...Sosem csaltam meg, sosem voltam lánnyal kettesben...:(
nekem is volt ilyen netbarátom és a vége az lett hogy a csaja miatt inkább nem beszélt velem többet.
én megértettem. sajnáltam, persze, mert vele tudtam a legjobbakat dumálni meg ilyen pszichológusai voltunk egymásnak, dehát ez van... találtam mást aki feldob a marhaságaival.
nem tudok róla 1 éve semmit, de mivel ilyen a csaj van 1 sejtésem hogy nem lesznek örökké együtt és később egyszer majd újra beszélünk.
ez az egyetlen megoldás, főleg hogy a végén még engem kezdett szekálgatni a csaj és ezt már a haverom sem akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!