Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 6 éve vagyunk együtt, és most elő állt egy
kérdéssel, hogy mi lenne ha mással is kipróbálná a szexet, természetes csakis a beleegyezésemmel, ugyanis csak velem volt ez idáig, és kíváncsi lenne milyen mással. Mesélte hogy a barátnőjének van egy néger ismerőse akinek jó nagy a szerszáma. Nem tudom mi tévő legyek. Félek elhagy ha nem engedek neki :(
2014. márc. 7. 13:48
3/17 anonim válasza:
Vagyis képes lenne téged megcsalni. Én azt mondanám, hogy mehet, de akkor a cuccaival együtt.
4/17 anonim válasza:
Aki ilyenre kér, az már nem szeret és nincs értelme kapcsolatban maradni vele. Én elhagynám a csajt.
5/17 anonim válasza:
az a néger gyerek már kipróbálta a nődet ne aggódj :D
6/17 anonim válasza:
Én mondanám neki, hogy felnőtt ember, azt csinál amit akar, döntse el ő. Aztán ha megtenné, páros lábbal rúgnám ki.
7/17 anonim válasza:
Ha a barátnőd neked mondogatja másnak mekkora a szerszáma az elég gáz, eleve, nem h félre is lépne.
8/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta nagyon szeret, de szüksége van már másra is, valami nagyobbra :(
2014. márc. 7. 13:55
10/17 anonim válasza:
Vegyen kigyo ubit.
En nem allnek az utjaba, ez a kapcsolat nem hozhato helyre ha megteszi.
En legalabbis nemtudnek ugy ranezni/gondolni tobbe mint elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!