Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A leendő vőlegényem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leendő vőlegényem azt akarta, hogy adjam el/ajándékozzam el a kutyámat, ha összeköltözünk. Szakítottam vele emiatt. Más mit tett volna?

Figyelt kérdés

Az egyik kutyusomat vittem volna magammal, 2 éves yorki. Az exem eleinte nagyon szerette, együtt sétáltattuk, hozott neki játékokat, elkísért minket a kutyakozmetikushoz stb.

Mostanában akartunk összeköltözni. Néztünk egy albérletet, direkt rákérdeztem kutyust lehet e vinni.

Mielőtt kifizettük volna a kauciót (felesbe), azt mondta az exem, hogy jó lenne ha megszabadulnék a kutyától, mert ha gyerekünk lesz úgyse lenne a kutyára időm, ő pedig nem fog vele törődni.

Szakítottam vele, hiszen ha engem szeret szeressen kutyával együtt.

Azóta többször keresett, hogy megbánta és békülni akar. "Ismerősök" bogarat ültettek a fülembe, hogyha ennyire nem akar a kutyával együtt élni, mi van ha megmérgezi vagy elajándékozza a hátam mögött. Úgyhogy nem békülünk.

2014. márc. 6. 22:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
38%
30aska nem azt írta hogy aki a kutyája iránt felelősséget érez, az a gyerek iránt is fog, hanem hogy aki a kutyát nem bírja elviselni az a gyerek mellől is simán lelép. 30aska sajnos a szövegértésed sincs a topon :(.
2014. márc. 11. 18:26
 32/33 anonim ***** válasza:
60%
Nekem 8 éve van meg a kutyám, nem vagyok annyira kutyamániás azért hogy vele aludjak meg egész nap vele foglalkozzak, de ha egy fiú azt mondaná hogy válasszak közte és a kutya között mindenképp a kutyám választanám, 8 éve velem van, kb azt hiszi hogy én vagyok az anyja és tudom hogy a világon csak rám számíthat mert én vagyok az egyetlen aki védelmezi és gondoskodik róla, soha nem válnék meg a kutyámtól!
2014. márc. 16. 22:42
 33/33 kolosszus22 ***** válasza:
37%
Szerintem hülyeség ebből ekkora hűhót csapni! Tett egy kijelentést, amit azóta már lehet átgondolt és megbánta, nyilván ő nem szívesen látna panelba kutyát. Kössetek valamilyen kompromisszumot, azért egy "szerelmet" túlzás ilyenért eldobni, ha ennyit sem tudtok megoldani, megbeszélni, akkor semmi értelme együtt lennetek. "Jó akaró" ismerősökre pedig nem érdemes magánügyekben hallgatni, gondolom te ismered a párod, hogy milyen ember, ők pedig nem, elég alattomos ilyet feltételezni valakiről, hogy majd megmérgezi a kutyád.
2014. márc. 16. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!