Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leendő vőlegényem azt akarta, hogy adjam el/ajándékozzam el a kutyámat, ha összeköltözünk. Szakítottam vele emiatt. Más mit tett volna?
Az egyik kutyusomat vittem volna magammal, 2 éves yorki. Az exem eleinte nagyon szerette, együtt sétáltattuk, hozott neki játékokat, elkísért minket a kutyakozmetikushoz stb.
Mostanában akartunk összeköltözni. Néztünk egy albérletet, direkt rákérdeztem kutyust lehet e vinni.
Mielőtt kifizettük volna a kauciót (felesbe), azt mondta az exem, hogy jó lenne ha megszabadulnék a kutyától, mert ha gyerekünk lesz úgyse lenne a kutyára időm, ő pedig nem fog vele törődni.
Szakítottam vele, hiszen ha engem szeret szeressen kutyával együtt.
Azóta többször keresett, hogy megbánta és békülni akar. "Ismerősök" bogarat ültettek a fülembe, hogyha ennyire nem akar a kutyával együtt élni, mi van ha megmérgezi vagy elajándékozza a hátam mögött. Úgyhogy nem békülünk.
Tehát ajándékozd el a kutyát, mert ha lesz gyerek, úgysem lesz rá időd ő meg nem foglalkozik vele. Ha lesz egy gyerek, majd még egy gyerek, akkor meg add intézetbe az elsőt, mert nem lesz különben időd a másodikra.
A kva nagy segítőkészsége meg biztos megmutatkozott volna az élet több területén is.
Én is megértem a döntésed egy szinten, de másik oldalról nézve: A kutyát választottad a szerelmeddel szemben, ez azt jelenti, hogy a kutyát jobban szereted.
De az már biztos, hogy abból a bizonyos mondatból tényleg az derül ki, hogy ő bizony azt gondolja, hogy a baba körüli teendők csak a tied lennének és ha így áll a baba témával, valószínű az egyéb házimunkákkal is így áll.
Ha nem kutyám lenne, hanem gyerekem, akinek nem ő lenne az apja... akkor azt is le kellene passzolnom?
Milyen anya lenne belőlem a jövőben, ha a kutyámtól is megválok egy férfi kedvéért?
Igen eddig szerette csak nem élt vele együtt.
Más is meg tudja oldani hogy a gyerek mellett kutyája legyen.. És azért 4 év múlva már az én kutyám sem lesz fiatal, nem kell majd tanítgatni, szobatisztaságra nevelni stb. mert ezen már rég túlvagyunk.
Na azért nehogymár a kutya miatt szakítson valaki az állítólag nagy szerelmével akivel össze akar költözni! Én megértem a srácot,mert más járni egy kutyás csajjal és más együtt élni vele meg a kutyájával!Ha engem dobott volna anno a pasim a kutyája miatt akkor többet feléje se néztem volna! A másik meg,hogy volt kutyája aztán mégis elfutott a kakis-síró gyereke mellől!
Egy panel albiba gyerek és kutya együtt? Hááát nem az én világom,meg szerintem a kutyáé se!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!