Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok kapcsolatot?
Fél éve vagyok egyedül, azóta randizgattam úgy 2 hónappal ezelőttig, de azóta annyira sem érdekel senki, hogy rászánjak a hétvégémből pár órát.
Egyáltalán nem vágyom összebújásra, szeretgetésre, kötelező bemutatásokra, semmire sem..
Régen nem voltam ilyen, mindig kellett valaki. Most meg... Még gyerekfóbiám is lett, undorodom a gyerekektől, most nagyon erős bennem az az érzés, hogy nekem sose kell majd. (kiskorom óta egyszer se éreztem, hogy nekem kell gyerek, de ez most már b fóbia szinten van jelen)
Most ilyenkor mi az isten van?? Nem értem magamat!
Már azt sem tudom elképzelni, hogy legyen egy komoly kapcsolatom. Unalmasnak tartom... El sem tudom képzelni, hogy miről lehet beszélgetni 3 év múlva és hasonlók.
Legutolsó exemmel 2 évig voltunk együtt, vele tudtam beszélgetni, de most teljesen reménytelennek látom ezt a dolgot.
Hasonló cipőben vagyok. Én se vágyom semmi ilyesmire. Én mondjuk nagyon ilyen voltam, kellett egy nő közelsége testileg-lelkileg, de amilyen némberekkel összekevert a sors... na, inkább vagyok egyedül :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!