Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szerint frigid vagyok amiért nincs kedvem a szexhez. Ez nem bunkóság?
Mióta vagytok együtt? Mióta tart ez az állapot? Régen jó volt vele, volt kedved hozzá? Volt előtte másik pasid, vele kívántad az együttlétet?
De, ez igenis bunkóság. A frigiditás valóban egy orvosi eset, de tartós állapot, olyan nincs, valaki egyszer frigid, aztán nem, aztán megint.
Ha tartósan nincs kedved, akkor valóban foglalkozni kell a témával, de nem csak neked, hanem a párodnak is tennie kell valamit az ügy érdekében. Nem igazságos, ha egyszerűen csak rád hárítja a felelősséget, aztán azt várja, hogy egyszerűen majd jobb lesz a helyzet.
Gondold végig, hogy ha eddig jó volt, akkor mi változott:
több lett a stressz az életedben, már nem olyan jó a kapcsolatotok, vagy nem is volt eleve jó, nem hajtottad-e túl magad, van-e valami frusztrációd, ami most előjött...stb.
Ha nem változik a helyzet, fordulj pszichológushoz, vagy orvoshoz, de semmiképp se hibáztasd magad.
"Nem tesz azért semmit, hogy legyen a szexhez kedvem."
Mit kéne tennie? Ha magadtól nincs kedved, akkor benned van a hiba, hogy belülről nem jön a vágy, érted?
Fél éve vagyunk együtt, sosem szerettem vele a szexet.
Én 24 vagyok ő 41
Ha sose szeretted, akkor nem biztos, hogy vele van a gond. Egyszerűen nem illetek össze. Nem vonzódsz hozzá szexuálisan. Gondolom anyagilag támaszkodsz rá, nem pedig a nagy szerelem miatt lettél vele.
Ez nem egy normális kapcsolat. Joga van a párodnak ahhoz, hogy olyan legyen mellette, aki szereti és szeretgeti.
"Én 24 vagyok ő 41"
LOL. Ezek után nem csodálkozom a kérdésen. :D 41 évessel én se akarnék ágyba bújni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!