Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végzettségbeli különbségek?
Én úgy gondolom,hogy diploma mellé észt nem adnak!
Így lehet egy szakmunkás végzettséggel is értelmes az ember. Az a lényeg,hogy legyen miről beszélgetni és megértsük egymást. Soha nem ítélkeztem egy végzettség miatt sem pozitív sem negatív irányban.
Nagyon sok diplomás azt hiszi az a papír azt jelenti, hogy okos. Hát nem. Nagyon sokkal találkoztam, akiről azt sem mondtam volna, hogy a 8 osztálya meg van.
Viszont olyan szakmunkással is találkoztam, aki kimondottan értelmes és okos volt.
Nekem is csak szakmunkás végzettségem van. Nekem is sokat kellett tanulnom a szakmáról, amivel előrébb vagyok, mert azzal nem fogok pénzt keresni, hogy tudom mikor halt meg Napoleon.
Én mindig azon tanakodom, hogy...
Észt nem adnak diploma mellé...
De vajon diplomát adnak ész mellé?
(szóval ha valaki "okos", akkor biztosan meg tud szerezni egy diplomát?)
itt mindenki jó szerető akinek 10 cm a farka, és mindenki okos aki tanulatlan. mindenki buta aki diplomás
gyakori, én így szeretlek :D
a diploma minimum 110-120-as iq-t jelent. szakmunkáshoz elég 90-100.
Akkor működik ha a nő az alacsonyabb iskolázott.De iskolától függetlenül is, sosem jó ha a nő az aki értelmileg, érzelmileg, intelligenciában fejlettebb egy férfinél, mert bármennyire is titkolja előbb utóbb kibukik a különbség és a nő nem fogja jól érezni magát, mert nem tudja kiadni magát. Hiszen tisztában van azzal, hogy a férfiben mérhetetlen kisebbségi komplexust indít el.
Az ember önmagát butábbnak való mutatása egy idő után nagyon fárasztó tud lenni. Ez még akkor is áll ha a pasinak a papírforma szerint diplomája van, a nőnek meg csak egy mezei érettségije, de fejlettebb intelligenciában mint az adott pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!