Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiveszett a mai nőkből a romantika, és már nem is igénylik?

Figyelt kérdés
Olvasva itt jó pár napja a kérdésekre adott női válaszokat, nekem ez jött le. Hogy a testiség számít elsősorban, a külsőségek, a nagy vastag farok fontossága, méretigények, szeretkezés helyett inkább kemény dugásra vágynak, a rosszfiúk a nyerők, már a nők akarnak "megkapni" egy pasit, akár csak szexre is, barátság extrákkal, a nők kezdenek el fogdosni már 2. randin, mert be vannak indulva, stb.
2014. márc. 3. 08:01
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Mi az a romantika?
2014. márc. 3. 14:59
 42/42 Noydra ***** válasza:

Nem ferdítettem el semmit. Az eddigi válaszaid alapján írtam, amit írtam.

Csak te nem bírod felfogni, amit mondani akartam. Érveltem eleget, semmi érdemleges reakciód nem volt. Csak hogy "én is ezt mondtam." Pl a 32es kommentembe rendesen megfogalmaztam, miért van ez.

Jó, ugyanarról beszélünk nagyjából. De neked mégis ezzel bajod van és utálod érte a nőket.

Még mindig ez a kérdésem: MIÉRT?

2014. márc. 3. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!