Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiveszett a mai nőkből a romantika, és már nem is igénylik?

Figyelt kérdés
Olvasva itt jó pár napja a kérdésekre adott női válaszokat, nekem ez jött le. Hogy a testiség számít elsősorban, a külsőségek, a nagy vastag farok fontossága, méretigények, szeretkezés helyett inkább kemény dugásra vágynak, a rosszfiúk a nyerők, már a nők akarnak "megkapni" egy pasit, akár csak szexre is, barátság extrákkal, a nők kezdenek el fogdosni már 2. randin, mert be vannak indulva, stb.
2014. márc. 3. 08:01
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

"Persze hogy minden lány azt adja elő a külvilág felém hogy visszafogott, romantikus stb...

Ha nem ezt tennék, egyből le lennének r..bancozva"

Na ugye, erről beszéltem, csak megjátsszák, és már nincs ilyen! Akkor minek is vigyem el "romatikus" vacsorára? A színjáték kedvéért? Akkor mehet egyből a dugás, hiszen csak ezt igénylik már!

2014. márc. 3. 10:27
 22/42 A kérdező kommentje:
De köszi, hogy felvilágosítottatok, hogy akkor ez mind csak megjátszás. Most már én is így fogok hozzájuk állni. A faxom se fog kedveskedni, virágot venni, vacsorát leszervezni, stb. Ha majd dugni akarnak, úgyis szólnak! :D
2014. márc. 3. 10:32
 23/42 anonim ***** válasza:
Szíved joga. :)
2014. márc. 3. 10:35
 24/42 Noydra ***** válasza:

Ne csak azt a részt fogd fel, hanem az elejét is.

Igénylik, csak nem annyira mindig. Ennyi.

Ne kedveskedj, de majd ne gyere sírni, hogy mindenki elhajt.:D

2014. márc. 3. 11:21
 25/42 A kérdező kommentje:
Hát akkor hajtsanak...most már nincsenek illúzióim, hogy akkor most hűű mit veszíthettem, látva itt a válaszokat...:)
2014. márc. 3. 11:51
 26/42 Noydra ***** válasza:

Te tényleg nem fogod fel, miről beszélek :)

De mindegy, maradj meg ebben a hitedben.

Addig leszel boldog, amíg nem tudod mit veszíthettél :)

2014. márc. 3. 11:56
 27/42 A kérdező kommentje:

"Addig leszel boldog, amíg nem tudod mit veszíthettél :)"

Na ezt most úgy írtad, mintha valami szűz tizenéves kisfiú lennék (élet)tapasztalatok nélkül. Jelzem, azon már réges-rég túlvagyok. :)

2014. márc. 3. 12:09
 28/42 Noydra ***** válasza:

Azért írtam ezt, mert nyilvánvalóan az, hogy a kérdést feltetted, azt engedi következtetni, hogy igazán jó és boldog kapcsolatod viszont még nem volt.

Huu de kis diplomatikusan fogalmaztam meg :D

2014. márc. 3. 12:11
 29/42 A kérdező kommentje:
Dehogynem, volt egy pár jó(nak induló) kapcsolatom, de előbb-utóbb mindenhol kibújt a szög a zsákból. De mondom, akkor mostantól majd máshogy állok hozzá(juk). Lyuk-lyuk... Köszi. :)
2014. márc. 3. 12:23
 30/42 Noydra ***** válasza:
Mit jelentett konkrétan, hogy kibújt a szög a zsákból?
2014. márc. 3. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!