Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiveszett a mai nőkből a romantika, és már nem is igénylik?

Figyelt kérdés
Olvasva itt jó pár napja a kérdésekre adott női válaszokat, nekem ez jött le. Hogy a testiség számít elsősorban, a külsőségek, a nagy vastag farok fontossága, méretigények, szeretkezés helyett inkább kemény dugásra vágynak, a rosszfiúk a nyerők, már a nők akarnak "megkapni" egy pasit, akár csak szexre is, barátság extrákkal, a nők kezdenek el fogdosni már 2. randin, mert be vannak indulva, stb.
2014. márc. 3. 08:01
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
10. Mert ugyan miből másból? Pont erről beszélek. Tán a számítógép generálta random Neked? Nem, Te választottad saját magadnak, mindenféle ráhatás nélkül. Miért nem választottad pl. a Fodros Felhőcske nicket? Mert ilyen vagy, ha nem is ismered be magadnak, de tudatalatt, ezt akarod közölni másokkal.
2014. márc. 3. 08:49
 12/42 anonim ***** válasza:
És ki mondta, hogy nem "ilyen" vagyok, ha azzal vagyok kapcsolatban, akit szeretek ?!?!? :)
2014. márc. 3. 08:51
 13/42 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem is vagy "rosszkislány", de az akarsz lenni.
2014. márc. 3. 08:52
 14/42 A kérdező kommentje:
Bocsi, nekem ez a kettő üti egymást. Most vagy romantikus a lány, és akkor romantikus minden téren, vagy megjátszott romantikus, de valójában rosszkislány.
2014. márc. 3. 08:54
 15/42 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet. Attól, hogy még valaki romantikus, lehetnek olyan vágyai, ami nem annyira általános. És annak pedig nincs köze ahhoz, hogy valaki félig, vagy teljesen romantikus...

"a nők kezdenek el fogdosni már 2. randin, mert be vannak indulva, stb."

És??? Örülj neki. Nem azért randizol vele, mert tetszik? Te tán nem vagy ráizgulva? Akkor meg? Mit zavar?

Ha ez kimondottan zavar, akkor az baj...

2014. márc. 3. 08:58
 16/42 Noydra ***** válasza:

Kedves drága kérdező... elég tudatlan vagy ne haragudj meg :)

A legtöbb lány szereti a romantikát, egy héten egyszer. A többi 6 napon inkább jobban élvezik az életet, durván tele vadsággal. Ők is emberek.

Bár ezt most csak a szexre értettem...

Ismerkedéskor azért illene legalább 2-3 randiig eljutni, mire fogdosás van. De ez sem törvényszerű...

Nem is értem mi a bajod ezzel? Persze hogy minden lány azt adja elő a külvilág felém hogy visszafogott, romantikus stb...

Ha nem ezt tennék, egyből le lennének r..bancozva. Attól még nem olyanok :)

2014. márc. 3. 09:19
 17/42 anonim ***** válasza:

Van igazság abban, amit írsz.

R...nc meg attól lesz valaki, ha egyszerre több fiúval randizgat és fogdostatja magát. (ésatöbbi...)

Attól, hogy még EGY fiú iránt érdeklődik, és kedveli / szereti, miért baj az, hogyha " be van indulva " ?

Fura felfogás. :)

2014. márc. 3. 09:34
 18/42 anonim ***** válasza:
#8 Hát programozni azért többnyire monitor előtt szokás... :)
2014. márc. 3. 09:46
 19/42 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, igen is igénylik a NŐK!

Max te nem nőkkel beszéltél;)

2014. márc. 3. 10:12
 20/42 anonim ***** válasza:
Én soha nem is igényeltem a romantikát.Egyszerűen csak nyálas hülyeségnek tartom.
2014. márc. 3. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!