Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiveszett a mai nőkből a romantika, és már nem is igénylik?

Figyelt kérdés
Olvasva itt jó pár napja a kérdésekre adott női válaszokat, nekem ez jött le. Hogy a testiség számít elsősorban, a külsőségek, a nagy vastag farok fontossága, méretigények, szeretkezés helyett inkább kemény dugásra vágynak, a rosszfiúk a nyerők, már a nők akarnak "megkapni" egy pasit, akár csak szexre is, barátság extrákkal, a nők kezdenek el fogdosni már 2. randin, mert be vannak indulva, stb.
2014. márc. 3. 08:01
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Hát hogy nem olyanok, mint amilyennek mutatják magukat a külvilág felé, ill. a randikon, mint ahogy Te is leírtad. Csak hogy eladják magukat, hogy ne nézzük őket egyből ri.binek..:)Megjátsszák a szende jókislányt közben meg sokkal számítóbbak és gonoszabb tulajdonságokkal rendelkeznek belülről, mint a férfiak, és a megvilágosodás kiábrándító. Asszem bu..zi is leszek inkább mostantól. Köszi a segítséget még egyszer. :D
2014. márc. 3. 12:35
 32/42 Noydra ***** válasza:

Te nagyon buta vagy, nem baj.:D

Felfogod, hogy azért nem mutathatják magukat olyannak, mint amilyenek, mert elítélné őket ez a gyökér társadalom?

Ha egy ffi beszél arról, hogy hogy megd.u.gna valakit, az teljesen természetes. Na most ha meghallanád a főtéren 2 csajtól, akik ott nézegetik a pasikat, hogy "huuu de leszopnám", meg "de seggbe rakhatna"...

Egyből meglenne a véleményed, nem?:)

Ettől számítóak és gonoszak?

Nocomment...

2014. márc. 3. 12:43
 33/42 A kérdező kommentje:
Te vagy a buta, mert nem értetted meg a kérdésem! Hát pont erre irányult, csak el kellet volna olvasni a kérdés alatti leírást is. Pont arról akarsz győzködni, amit én is állítok. Szóval végül is a csak a szopáson meg a dugáson jár az eszük állandóan mégiscsak, csaj nem merik nyíltan felvállalni, hogy az számít. És akkor nem, inkább mondják meg, hogy ez van, mint hogy játsszák ott álszenteskedve a romantikus szűzkislányt.
2014. márc. 3. 12:53
 34/42 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted, most, hogy már tudom miket is gondolnak valójában, nem lesz meg a véleményem? :) Csak most még ki is lesznek röhögve, mert tudom hogy megjátsszák magukat.
2014. márc. 3. 12:55
 35/42 Noydra ***** válasza:

De attól még szerethetik a romantikát is pl.

De igen, valóban, szerintem sokkal jobban szeretik a szexet, mint a ffiak. Csak nem mind. Plusz a társadalom továbbra is elítéli őket.

1 kérdés: MI EZZEL A BAJOD?!

2014. márc. 3. 13:00
 36/42 A kérdező kommentje:
Semmi...hagyjuk. Ezek szerint rosszul ítéltem meg eddig a nőket, rossz kép lebegett előttem és hamis illúzióim voltak velük kapcsolatban. De Neked sikerült felnyitnod a szemem. El is költözök erről a bolygóról. Viszlát! Mostantól max. kur.vázás. :)
2014. márc. 3. 13:07
 37/42 Noydra ***** válasza:

Jajj te szegény, ki kellett hogy ábrándítsalak, hogy a nők is szeretnek kielégülni és szeretik a szexet? :D

Te micsoda ostoba vagy :D

Ezért csak kr.v.ázás?

Ahogy érzed. Aki hülye, szenvedjen ;)

2014. márc. 3. 13:49
 38/42 anonim ***** válasza:
Ha a k.urvázást választod,te még nyomorultabb leszel,mint ezek a "nők" akikről itt éppen szó van.
2014. márc. 3. 13:53
 39/42 A kérdező kommentje:
Noydra, ha már érvelni nem tudsz, teljesen elferdíted a kérdést, és teljesen más irányba tereled a dolgokat, igaz? Hol írtam, hogy baj ha a nők is szeretnek kielégülni? -.- Nézd meg mi volt a fő kérdés, és hasonlítsd össze ezzel a válaszoddal. Mi köze hozzá?? Nem is kell válaszolni, köszi.
2014. márc. 3. 13:58
 40/42 A kérdező kommentje:
MIntha én azt állítottam volna, hohgy aki romantikus, az nem is szexelhet...istenkém....
2014. márc. 3. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!