Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Nem rég felkeresett az exem,már egy ideje beszélgetünk,ő egy 2 éves kapcsolatban van, nekem nincs barátnőm.
Mondta,hogy találkozhatnánk, ha van kedvem.
Engem nagyon érdekel a lány és ezek szerint én is őt,de nem tudom,hogy ez helyes volna.:/
2014. márc. 2. 22:40
1/4 anonim válasza:
Ha már felmerült benned, hogy helyes e ez a dolog, akkor kételkedsz, tehát nem helyesled egy bizonyos pontig.
2/4 anonim válasza:
Hagyd az exed...hülyeség hidd el..volt elmúlt.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem helyeslem,főleg a pasija miatt nem akarok senkinek se fájdalmat okozni,ha nem lenne képben a csávó akkor benne lennék,így meg szerintem hagyom az egészet.
Mondjuk elég kínos lesz így esetleg összefutni egy szórakozóhelyen,de ezt lehet csak most gondolom így.
2014. márc. 2. 23:06
4/4 anonim válasza:
Csak az a csaj foglalt, amelyiknek van valaki a lyukában. Mivel Ő már megvolt neked, szerintem érdektelen. Abban viszont biztos vagyok, hogy szexet akar, és lehet, hogy mást semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!