Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most tennem?
17éves fiatal lány vagyok,a barátom 31 éves..elvált és van egy 2éves fia.Remekül megvagyunk, már 1 éve ,bizok benne meg szeretem is.Már nagyon sokszor bizonyitott szerelem terén..ezt nm drága ajándékokra értem hanem a szavaival a tetteivel.
Tisztában vagyok vele h nm csal meg,és,h én vagyok az aki kell neki.Egy nagyon rendes és becsületes,jóképű pasi meg minden.A baj csak az h néha kellemetlenséget okoz a gyerek..vagyis hát intkább csak a pletykák.Az h egyes emberek h néznek rám meg ijen hüjeségek és néha nagyon tudnak zavarni...tanácstalan vagyok:// :( Most elkéne hagynom és keressek egy más csávót....pff :/
Mit kéne tenned?
Hmmmmm...
GTA-ázz!
Nem szoktam ilyet mondani mert mindenki maga látja ki tetszik neki és kivel akar együtt lenni, plusz nem is ismerem a férfit de 17 évesen párkapcsolatban élni egy 31 éves elvált apukával elég hajmeresztő.
Nehezen látom át mi lehet a közös bennetek, elvégre ő már felnőtt férfi te pedig még akárhogy nézzük tini vagy.
El kellene gondolkodnod, hogy keresel mást (egy fiatalabb srácot) mert majdnem kétszer olyan idős mint te...
16-30, az normális :D
nagyon szerethet, szeretjük a buta lányokat!
30+F
Azért befigyel az apakomplexus.
Tudjuk,érettebb vagy a korodnál.Azért az ilyen férfiakat nem tudom megérteni.23 éves vagyok,de még hozzám is fiatal lennél.
Szerintem kicsit gondolkozz el azon,amit a környezeted mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!