Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vele maradjak csak ezért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradjak csak ezért? Egyszer túl nagy szemétségnek, máskor logikus döntésnek érzem.

Figyelt kérdés
Szeptembertől megyek egyetemre és eddig úgy volt, hogy a barátommal összeköltözünk, az ő családja jól áll anyagilag, az enyém nem... a baj az h eddig úgy álltak a dolgok hogy szakítunk, de csak rajtam múlik és mostmár biztos h megyek egyetemre.. még koleszt se tudnék fizetni a saját pénzemből, hitelt nem fogok felvenni.. tegnap romantikáztunk, jól alakulnak a dolgok újra, de végig azt érzem, hogy már csak azért csinálom h legyen szállásom az egyetem mellett.. utálom ezt a helyzetet
2014. márc. 2. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne.
2014. márc. 2. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
ha csak azért maradnál vele akkor inkább ne.
2014. márc. 2. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
hát... mit mondana ha ezt tudná? szerintem te már nem is szereted őt eléggé. ha eddig úgy volt hogy vége, akkor emiatt kár lenne tönkretenni egymást.
2014. márc. 2. 15:37
 4/9 A kérdező kommentje:
de tudnám úgy alakítani a dolgokat, hogy neki is jó legyen, benne fel se merült soha h szakítsunk, én hoztam szóba eddig is mindig..
2014. márc. 2. 15:38
 5/9 ASOT ***** válasza:
ahhoz vastag bőr kell...szóval nem
2014. márc. 2. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:
de nekem most mindennél fontosabbak a tanulmányaim, az álmaim, szakítani utána is lehet, meg ki tudja lehet megszeretjük egymást
2014. márc. 2. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:

hát ha edig nem sikerült, és már véget akarsz neki vetni, ami elég komoly döntés, akkor ne védekezz azzal hogy HÁTHA.

ha túl nagy szemétségnek érzed, szerintem okkal érzed.

nem lehetsz ilyen önző vele szemben.

2014. márc. 2. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Undorító vagy! csak a pénze miatt lenni valakivel....ocsmány és erkölcstelen !
2014. márc. 2. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne, mert ha közben balheztok össze akkor konkrétan még a koleszra sem lenne esélyed(utóbb csak úgy nem lehet megkapni)

A koleszt pedig diákmelóból tudnád allni(tudom vsináltam)

2014. márc. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!