Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít szemétségnek?
Figyelt kérdés
van egy srác és van egy csaj. ha ez a két személy UGYANAZON a napon, különféle értelmetlen kifogásokkal szakít az aktuális párjával és szinte egyből összejönnek egymással, az mennyire számít szemétségnek??
őszintén!
2012. okt. 11. 15:10
1/6 anonim válasza:
Nekem semennyire, én egyiket se ismerem a 4 közül.
Egyébként ha ismerném, még akkor is korrektek. Együtt akarnak lenni, ezért szakítanak. Vállalják a szakítást, és következményeit. Most akárhogy is, de ez korrekt.
2/6 anonim válasza:
K*rva nagy szemétség, csak az első nem olvasott figyelmesen: "különféle értelmetlen kifogásokkal". Ezért az.
3/6 anonim válasza:
De nem mindegy? Ha nem szakítanak értelmes v. értelmetlen indokokkal, hanem megcsalják a párjukat az jobb?
Szakítottak. Mások még csak eddig se jutnak el. Az én szememben akkor is korrekt.
4/6 anonim válasza:
Amiatt szemétség, mert már előtte is egymás szeretői voltak, aztán nem vállalták fel az aktuális partnerük előtt, hogy megcsalják őket, hanem valamit belehazudtak a képükbe, és faképnél hagyták. Pont. Két szemétláda, akik így jönnek össze, később egymást is pontosan ugyanígy fogják megcsalni.
5/6 anonim válasza:
A párod szemébe hazudni szakításkor, majd másnap mással összejönni nekem nincs olyan messze a megcsalástól. Ugyanúgy gyáva dolog, ugyanúgy nem vállalja fel a felelősséget a döntéséért és ugyanúgy megsérti vele a másikat. Ugyanúgy át vagyok verve, és így nem, k*vára nem mindegy! A korrekt lépés az, ha odaáll a másik elé és megmondja, hogy ez és ez van, hazudni mióta korrekt?
6/6 anonim válasza:
Meg ez, hogy "szinte egyből összejönnek", szóval ez nem aznap alakult szerelemmé. Minden valószínűséggel már előtte is ismerték egymást, tehát volt köztük viszony. És ezt nem nehéz kikövetkeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!