Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Z megcsalásnak számít ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Z megcsalásnak számít ha van barátom és egy másik fiunak adok a szájára puszit?

Figyelt kérdés
a fiút már gyerekkorom ota nem láttam már kerek 8 éve :( és a barátom nemnagyon torődik az érzéseimmel és nagyon szeretem őt csak em szeretném megcsalni ! ez megcsalásnak számít ?
2012. okt. 2. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szememben igen.Ez már megcsalás.
2012. okt. 2. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen az..
2012. okt. 2. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

mindenki máshova teszi azt a határt, amit megcsalásnak gondol..

úgy értem valakinek már a flörtölés is annak számít, de valaki még a csókot se számolja a megcsalások közé. szóval egyénfüggő, de szerintem igen... vagyis ha van barátom akkor miért puszilgatnék más srácokat szájon?!

(amúgy ha a barátod nem nagyon törődik az érzéseiddel akkor miért is vagy vele...?)

2012. okt. 2. 18:48
 4/4 anonim válasza:

Ha nem nagyon törődik az érzelmeiddel a pasi, akkor mondd meg neki, hogy ez így nem lesz jó, mert te többre vágysz, szereted ha figyelnek rád.

Ha meg másra is vágysz, akkor csak nem vonzódsz hozzá már annyira, mitn amennyire kellene.

beszéljétek meg a dolgokat, ha nem változik semmi, akkor tovább kell lépni.

20/F

2013. jan. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!