Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni, hogy kell elérni, hogy a férfi szinte megbolonduljon értünk? Légyszi normális válaszokat és praktikákat kérnék. (24L)

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
mélytorok
2014. márc. 1. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
A húzd meg-ereszd el cuccal egy nőt,pasit aki valamit is ér, simán elveszted.
2014. márc. 1. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Légy önmagad. Az, aki igazán szeret, azért fog bolondulni érted, amilyen vagy.

Szeresd, légy nyugodt, vidám, cserfes, kedves.

2014. márc. 1. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem erre nincs recept.

Nekem volt olyan pasi, akinél mindent bevetettem, de tényleg, és mégsem tudtam elérni nála, hogy bolonduljon értem.

Szerintem ez kémia. Ha a férfi az elejétől kezdve nagyon vonzódik hozzád, és még úgy viselkedsz, ami neki bejön, akkor lehet belőle őrült szerelem. Ha meg úgy van vele, hogy amíg jobb nincs, egy numerára megteszi, a fejed tetejére állhatsz, akkor sem fog beléd szeretni.

Mellesleg főzni nem főznék senkinek, amíg nem komoly a dolog. Miért? Ő lenyírja nálatok a füvet? Nem bejárónőnek szegődöm, könyörgöm.

2014. márc. 1. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit kell tenni, hogy kell elérni, hogy a lány szinte megbolonduljon értünk? Légyszi normális válaszokat és praktikákat kérnék. (24F)
2014. márc. 2. 18:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Legyetek kicsit kiszámíthatatlanok, határozottak, de fair játékosok. Lehessen rátok számítani, de ne legyetek papucsok. Legyetek figyelmesek, kicsit romantikusak, de ne nyálasak. Kb. ennyi :)
2014. márc. 2. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint ha a pasi irányit akkor a lányoknak áll fentebb,ha meg a lány irányit a pasi papucs,tehát se igy,se úgy nem jó..
2014. márc. 2. 21:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Az 5. válaszban van igazság. Igy csapta le a kezemről egy nő az általam kiszemelt pasast.:/
2015. jan. 25. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!