Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Jogos hogy a párom megsértödik azon hogy nem akarok fogamzás gátlót szedni és ő pedig gumi nélkül akar belém menni de én nem akarom?
normális férfinak nem. aki szereti a nőt annak nem
30+F
"Hát pedig ha tetszik ha nem lehet háborogni habzó szájjal meg lepontozni attól még egy normális férfinak szüksége lesz a natur szexre."
Nem háborgok habzó szájjal, és lepontozni sem szokásom senkit...
Én anno fogamzásgátlót szedtem... nem volt semmi mellékhatása - akkor.
Később derült ki, hogy nagy eséllyel ennek egy ritka mellékhatása, hogy nem lehet természetes úton gyerekem. És emellett vannak egyéb mellékhatások is, amik sokaknál előjönnek..
Mert cseszheted, hogy beleélvezhetsz, ha a lány nem kíván, mert a tabitól oda a libidója...
Az, hogy valaki szed-e gyógyszert, az az önálló döntése kell, hogy legyen! Ahogy már a lányom is tudja, nálam milyen mellékhatással járt, ahogy azt is, hogy a nagymamájának többször volt trombózisa, ezért neki pláne nem lesz ajánlott....
Ugyanígy az is természetes, ha valaki ódzkodik a gumitól - de ez csak kényelmi probléma, ellentétben a tabival.
Kompromisszumos megoldásra nem gondoltatok esetleg? Ha betegségtől nem kell tartani, akkor a lea jó megoldás lehet:
14:03
Elolvastam ezt a Lea-t, nem hangzik rosszul, de nem hiszem hogy bárki megvenné 20.000-ért egy Nemzeti Dohányboltban..."Személyes átvétellel és fizetéssel itt: Budapest, 1024, Széll Kálmán tér 3., Nemzetei Dohánybolt, nyitva minden nap 06-24 óra közt. Ekkor nincs postaköltség."
Még ha valami orvosi eszközökkel forgalmazó oldalról lehetne, vagy bármilyen eü.-i oldalról...de dohányboltból?? Úristen...
Gondolom, a forgalmazó belevágott a dohánybizniszbe. :D
De felhívom erre is a figyelmed:
"BIOVISION GmbH
Am Vogelherd 52 | 98693 Ilmenau
Germany"
Az meg, hogy 20.000.... de egy évig jó.
A fogamzásgátlók éves szinten 24-26 ezerbe kerülnek...
Egy gumióvszer meg... ha Masculant veszel, az is 100 Ft/db kb... és az olcsóbb, mint a Durex pl.
Heti 2 alkalom, 2-2 aktussal, az évi 204 gumi, tehát az is több, mint 20 ezer...és van, aki ennél sokkal többet használ... Ugyanez Durex esetén 3-szor ennyi.
Csak itt egyszerre kell kiadni...
Igen, mindezzel én is tisztában vagyok :) Én gyógyszert szedek és nem gumizunk.
Tetszett is ahogy elkezdtem olvasni amit kitettél, de amikor megláttam a dohányboltot, kicsit elvette a "lelkesedésem"...:)
A nők is akarnak natúr szexet, de ha nem lehet, nem lehet! Létezik egy olyan jelenség, hogy terhesség, nagy ész kell hozzá... Ha valaki nem akar hormont szedni, azt el kell fogadni, mert ez nem CSAK arról szól, hogy mehet a natúr szex...
Kérdező, miért vagy egy ilyen önző pasival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!