Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha még nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha még nem akarok férjhez menni? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Szóval a párommal 2 éve vagyunk együtt, kb. fél éve költöztünk össze. Tegnap pakolás közben találtam egy eljegyzési gyűrűt a szekrényében. Nagyon szeretem, de ezt korainak tartom. Már gondoltam rá, hogy egyszer majd összeházasodunk, gyereket vállalunk, stb. De még nem most. Együtt élünk, és majd szeretnék hozzámenni, de előbb be akarom fejezni az egyetemet. Pénteken elvisz vacsorázni a kedvenc éttermembe, szerintem akkor akar megkérni. Jaj, most minden olyan tökéletes, miért nem maradhat így? Attól félek, hogy ha most nem mondok igent, megbántom és talán vége. Miért kell most megkérnie. Én mindig úgy terveztem, hogy befejezzük a tanulmányainkat, együtt maradunk, és később összeházasodunk. Mit tegyek??

Barátom 24 éves.

23/L

2014. febr. 25. 09:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ha úgyis együtt akarsz maradni vele, akkor nem tökmindegy?
2014. febr. 25. 09:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
az eljegyzést nem rögtön követi az esküvő. van, aki 2-3 évet is vár vele.
2014. febr. 25. 09:59
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzés nem egyenlő az esküvővel.
2014. febr. 25. 10:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyébként is vele szeretnél lenni, akkor szerintem semmi akadálya az eljegyzésnek.

Az nem azt jelenti, hogy holnap rohanni kell már az anyakönyvvezetőhöz.

Majd megbeszélitek, hogy a tanulmányok után foglalkoztok az esküvővel, addig meg jegyesek lesztek.

2014. febr. 25. 10:02
 5/21 anonim ***** válasza:
58%

A pénteki vacsorán még mondhatsz igent, az csak eljegyzés, az esküvőt lehet húzni! Így legalább megtudod miképp viselkedik, ha már nyeregben van!

Aztán pénteken remélem nem jössz ide a "kié lehet a gyűrű" kérdéssel, ha csak kaját kapsz...Miért kell kutakodni???

:D

2014. febr. 25. 10:02
 6/21 LazyJones ***** válasza:
87%
Esetleg kerüljön szóba az esküvő, vagy eljegyzés, akár olyan formában is, hogy valamelyik XY ismerősödéknél eljegyzés/esküvő volt, és akkor meg tudjátok még előre beszélni, hogy ki mit gondol eljegyzésről, esküvőről, tanulmányokról, miegymás.
2014. febr. 25. 10:06
 7/21 anonim ***** válasza:
pentekig akar meg utalhatnal is arra, hogy milyen jo igy a kapcsolatotok, hazassagot nem szeretnel, stb. csak arra figyelj, nehogy elaruld magad azzal, hogy tudod, van eljegyzesi gyuru :)
2014. febr. 25. 10:07
 8/21 anonim ***** válasza:
De mégis hogy lehet az, hogy a nők mindent egyből megtalálnak? Jelen esetben egy eljegyzési gyűrűt a szekrény mélyén... :)
2014. febr. 25. 10:10
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy nem is neked lesz, hanem a másik barátnőjének!
2014. febr. 25. 10:11
 10/21 anonim ***** válasza:
66%

Az eljegyzés nem jelent semmit. Amúgy a házasság sem. Ez utóbbi szerintem az ügyvédek megélhetését hivatott segíteni. Inkább a gyerekvállalás az ami komolyra fordítja a dolgokat.

Most tuti lesz olyan megrögzött romantikus aki rávágja erre a piros kezet. Nekik üzenem, hogy majd rájöttök ti is később. Amúgy tudjátok egyáltalán mi a házasság? Úgy értem mi a definíciója? Később benézek leírom ha esetleg érdekel valakit.

2014. febr. 25. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!