Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még nem akarok férjhez menni? (Sürgős! )
Szóval a párommal 2 éve vagyunk együtt, kb. fél éve költöztünk össze. Tegnap pakolás közben találtam egy eljegyzési gyűrűt a szekrényében. Nagyon szeretem, de ezt korainak tartom. Már gondoltam rá, hogy egyszer majd összeházasodunk, gyereket vállalunk, stb. De még nem most. Együtt élünk, és majd szeretnék hozzámenni, de előbb be akarom fejezni az egyetemet. Pénteken elvisz vacsorázni a kedvenc éttermembe, szerintem akkor akar megkérni. Jaj, most minden olyan tökéletes, miért nem maradhat így? Attól félek, hogy ha most nem mondok igent, megbántom és talán vége. Miért kell most megkérnie. Én mindig úgy terveztem, hogy befejezzük a tanulmányainkat, együtt maradunk, és később összeházasodunk. Mit tegyek??
Barátom 24 éves.
23/L
Én hülyeségnek tartom az eljegyzést, ha még tervben sincs a házasság, mivel az eljegyzés pont azt jelenti, hogy össze fogunk házasodni. Tudom, mostanában nagy divat lett, hogy legyünk vőlegény és menyasszony, mert az olyan cukin hangzik, aztán vagy összeházasodunk valamikor az elkövetkezendő 10 évben, vagy nem, a franc se tudja, de szerintem ez akkor is marhaság.
De ez csak az én véleményem, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
Én inkább annak a pártján vagyok, hogy valamilyen formában egyértelmű célzást teszel rá, hogy te még korainak érzed az eljegyzést és a házasságot.
Nekem az exem erőltette az eljegyzést és a házasságot is. (Válást már én. :))
Talán 2 év után lett az eljegyzésből esküvő. Én anno azt mondtam, hogy csak előbb lakást akarok venni, csak utána lehet szó házasságról.
38/F
hmmm hát kinek mi?
Én például rosszul lennék ha valaki ilyesmit jelentene be nekem..25 éves vagyok ,de eszem ágában sincs megházasodni nem akarok függeni senkitől számomra púp lenne a hátamon ez az egész szituáció még ha régóta szerelmes, boldog párkapcsolatban lennék akkor is.De hát nem vagyunk egyformák.
Elhiszem, hogy megijedtél.
Bár nem feltétlen jelenti azt a gyűrű, hogy most akarja megkérni a kezed. Én pl akciós áron vettem egy gyűrűt de akkor még nem terveztem megkérni a kezét. Beraktam a szekrénybe és 1 évvel utána kértem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!