Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne helyes tennünk? Együtt vagy külön?
A helyzet az, hogy van egy srác akivel az utóbbi időben nagyon összemelegettünk. Jobban is mint kellett volna..
Elsőnek csak szimpla ismerkedéssel kezdődött minden, de már akkor éreztem, hogy folyton méreget és mindig mélyen a szemembe néz amikor beszélgetünk és sokszor zavarba is jött miattam és elpirult. Nagyon megkedveltem őt, és azt hiszem ő is engem. Csakhogy neki barátnője van, pontosan másfél éve.
Én nem akartam tőle semmit és egyáltalán nem áll szándékomban még most sem tönkretenni a kapcsolatát, de egyszerűen annyira odavagyunk egymásért, hogy amikor kettesben maradunk alig tudjuk kontrollálni magunkat. Ő is és én is.
Nem akartunk semmit sem, de már kétszer is összeakadt a szánk csak úgy a pillanat hevében és aztán mindketten szégyelltük magunkat..
Azt mondta nekem, hogy még sohasem érzett ilyet mint most én irántam. Még a saját barátnője sem képes ennyire "elvarázsolni" és, hogy úgyérzi nagyon szeret..
Tudjuk mint a ketten, hogy így, hogy neki barátnője van nem lenne szabad ezt csinálnunk. Azt mondta, hogy ennyi idő után képtelen a párját csak úgy dobni, azt meg képtelen lenne neki elmondani, hogy mást szeret, mert a lány sok mindent tett érte..
De ezt sem csinálhatjuk így, mert előbb vagy utóbb akár ki is derülhet. Osztálytársak páran már sejtik is és, ha előbb vagy utóbb köpnek a lánynak az még gázabb lenne.. És ez így nekem is elég rossz.
A múltkor azt mondta, hogy gondolkozik, hogy mi legyen, de úgyérzi, hogy velem akar lenni..
Aki volt már esetleg hasonló helyzetben az mit tanácsol?
Nem hülyít engem, ebben biztos vagyok.
És szakított vele pontosan félórája, most hívott és beszélni akar hétvégén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!