Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi is a helyzet? (pasi ügy)
A barátom egyre furább, az utóbbi 2-3 hónapban. Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Nemrégiben "szerzett" egy csaj barátot, akivel mostanra már mindent megbeszélnek legyen szó magánéletről, iskoláról akármiről. De azt mondja, hogy ezzel a csajjal nem jönne össze, mert hogy nem tetszik neki a stílusa, meg h engem szeret. Oké, oké ez még valamennyire hihető is.. de mostanság úgy érzem, hogy én vagyok a szar és mindenért engem hibáztat, meg ha összekapunk folyamatosan cseszeget, hogy mi bajom van már megint...
Elmondtam neki h zavar, hogy ezzel a lánnyal ennyire jóba van, mire ő hát ezt vagy elfogadod, vagy így marad, hogy nem kedveled. A lány meg olyanokat írogat neki, hogy "puszillak" és öleléssel meg puszival köszönnek egymásnak...
Ez csak szerintem nem normális, vagy bennem van a hiba, és én vagyok túl féltékeny?
Baj, ha egy ilyen helyzetet nem tudtok érdemben megbeszélni.
Borítsd ki a bilit és mindenki terítse a lapjait!
Nem egy mindennapi megoldást fogok javasolni: ismerkedj meg a lánnyal! Legyél vele kedves, barátságos, ne "keress rajta fogást", ne méregesd! Ebből látni fogod, van-e okod féltékenynek lenni. Vesd fel a barátodnak, hogy menjetek el valahova hármasban.
Ha a barátod nem akarja, hogy velük menj, az legyen gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!